Hoe voeg ik een website toe aan WordPress Toolkit?

Op deze pagina leggen wij u stap voor stap uit hoe u een website gemaakt in WordPress kunt toevoegen aan de WordPress toolkit. Als u namelijk via Plesk WordPress heeft geïnstalleerd, dan staat deze ook meteen in de WordPress toolkit vermeld. Maar als u handmatig een WordPress installatie heeft gedaan, dan heeft u zelf de bestanden op de server gezet en een database aangemaakt. De installatie is dan ook via install.php gedaan. In dat geval staat de site niet vermeld in de WordPress toolkit. 

In dit FAQ-artikel leggen wij u uit hoe u er voor kunt zorgen dat ook deze handmatige installatie toegevoegd kan worden aan de WordPress toolkit, zodat u die daarna voortaan ook via WordPress toolkit kunt beheren. 

Stap 1

 

Stap 2

Nu gaat u in het menu aan de linkerkant van het scherm naar 'WordPress'

 

Stap 3

Nu komt u in de WordPress toolkit terecht. Om nu een nieuwe WordPress toe te voegen aan de toolkit klikt u op 'Scan'.  

 

Stap 4

Nu wordt er binnen het hostingpakket gezocht naar geïnstalleerde Wordpress applicaties. Rechtsonder in het venster verschijnt een popup venster die dit meldt. 


 

 

Stap 5

Nadat de scan is voltooid krijgt u de melding dat de scan is afgerond. 

 

 

Stap 6

Als u nu de pagina ververst dan ziet u nu in de WordPress toolkit dat de WordPress installatie is toegevoegd. Vanaf nu kunt u hier de WordPress installatie bijwerken. 

 

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •