• Gemakkelijk online
  • 5/5 tevredenheid
  • 7 dagen per week uitmuntende support
  • Al 20 jaar vertrouwd

Ervaringen

Deel uw ervaring met VDX
Gemiddeld beoordeeld
4.7/5
Tevreden klanten maken het verschil

Deel uw ervaring

VDX werkt dagelijks met een team van professionals aan de ultieme klantbeleving om zo de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Zoals bij iedere onderneming zijn klanten ons bestaansrecht. U als tevreden klant maakt echter het verschil!

Wij vinden het fijn om te horen en te lezen hoe klanten onze dienstverlening ervaren. Daarnaast kunnen deze ervaringen doorslaggevend zijn voor iemand die op zoek is naar een kwalitatieve hostingpartij. Daarom stellen wij het zeer op prijs wanneer onze klanten de tijd nemen om hun ervaring met VDX te delen met de wereld. Dit kan door middel van het plaatsen van een (korte) review op 1 van de volgende websites:

Recente ervaringen

op 15 december 2023
"Prettig in omgang"
Alle medewerkers stuk voor stuk prettig in de omgang. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Lyda uit Amsterdam
op 04 maart 2024
"Perfecte hosting en support"
Een prima interface waarin je vliegensvlug uit de voeten kunt. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan is de helpdesk van VDX slechts een belletje (!) of mailtje van je verwijderd. Een aanrader!
Vince uit Ridderkerk
op 15 juni 2022
"Top service!"
Een paar maanden geleden heb ik eigen onderneming opgericht en dus ook website in het leven geroepen. VDX heeft tegen een scherp tarief alle tools aangereikt. Vorige week hebben ze het SSL-certificaat anders ingericht zodat ik geen extra kosten heb aar wel al mijn domeinen hieronder vallen. Dat is toch top service!
Remco uit Hoorn
Onze mensen staan voor u klaar

Hoe kunnen wij u helpen?

Het kan zijn dat u, ondanks alle informatie op onze website, toch nog met een vraag zit. In dat geval kunt u contact met ons opnemen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Start met zoeken:

Ons FAQ telt honderden vragen en antwoorden.