• Gemakkelijk online
  • 5/5 tevredenheid
  • 7 dagen per week uitmuntende support
  • Al 20 jaar vertrouwd

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Eenvoudig & voordelig een SSL-certificaat voor uw website.
Gemiddeld beoordeeld
4.7/5
Actie.nl domeinnaam eerste jaar € 0,99 of gratis i.c.m. Managed WordPress!
Bulkdomeinnaam checker? Klik hier
Organisatievalidatie
€ 3,50 p/mnd
Uw bedrijfsgegevens worden in het SSL-certificaat opgenomen
Configureer
Geschikt voor
niet-publieke websites
Veiligheid
Beveiligde verbinding
Meer prestaties
Hoger in Google resultaten
Uitgever certificaat
Sectigo PositiveSSL certificaat
Looptijd
1 jaar
Aantal domeinen
1
Verzekerde waarde
€ 50.000
OV - Sectigo Premium SSL
(Wildcard)
optie: + € 15,25 p/mnd, configureer tijdens het bestellen
OV - Sectigo MultiDomain/UCC
(Multidomain) (including 2 domains)
optie: + € 4,25 p/mnd per domein, configureer tijdens het bestellen
Configureer
Domeinvalidatie
Meest gekozen pakket
€ 1,00 p/mnd
Domeinvalidatiecertificaten zijn alleen toepasbaar op een enkele domeinnaam
Configureer
Geschikt voor
niet-publieke websites
Veiligheid
Beveiligde verbinding
Meer prestaties
Hoger in Google resultaten
Uitgever certificaat
Sectigo PositiveSSL certificaat
Looptijd
1 jaar
Aantal domeinen
1
Verzekerde waarde
€ 10.000
DV - Sectigo PositiveSSL
(Wildcard)
optie: + € 5,75 p/mnd, configureer tijdens het bestellen
DV - Sectigo Positive SSL
(Multidomain) (including 2 domains)
optie: + € 0,67 p/mnd per domein, configureer tijdens het bestellen
Configureer
Uitgebreide validatie
€ 10,50 p/mnd
Uw bedrijfsnaam wordt opgenomen in een adresbalk
Configureer
Geschikt voor
Commerciële functie
Veiligheid
Beveiligde verbinding
Meer prestaties
Hoger in Google resultaten
Uitgever certificaat
Sectigo PositiveSSL certificaat
Looptijd
1 jaar
Aantal domeinen
1
Verzekerde waarde
€ 1.750.000,00
EV - Sectigo EV MultiDomain
(Multidomain) (including 2 domains)
optie: + € 10,25 p/mnd, configureer tijdens het bestellen
Configureer

SSL-certificaten domeinvalidatie

Een SSL-certificaat met domeinvalidatie bevat geen bedrijfsgegevens en wordt gevalideerd op basis van een domeinnaam. Er wordt uitsluitend gecontroleerd of de aanvrager van het SSL-certificaat controle heeft over het domein waarvoor het wordt aangevraagd. Het SSL-certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 256-bits encryptie. Domeinvalidatiecertificaten zijn alleen toepasbaar op een enkele domeinnaam. Wanneer u dit certificaat aanvraagt, is deze geldig voor het website-adres met en zonder ‘www’. Domeinvalidatiecertificaten worden voornamelijk gebruikt bij websites waarbij het hebben van een https-verbinding voldoende is, denk hierbij aan webmail of een intranetomgeving.

SSL certificaten met organisatievalidatie

Organisatievalidatiecertificaten worden gevalideerd op basis van een domeinnaam, telefoonnummer, domeinnaamhouder en bedrijfsgegevens (KvK). Dit SSL-certificaat bevat bedrijfsgegevens en websitebezoekers kunnen aan de hand hiervan controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het SSL-certificaat opgenomen, maar niet prominent in de browser getoond zoals dat bij een uitgebreide validatie wel het geval is. Dit type SSL-certificaat is zeer geschikt voor publieke websites zonder commerciële functie.

SSL certificaten met uitgebreide validatie

Uitgebreide validatie SSL-certificaten worden gevalideerd op basis van de domeinnaam, het telefoonnummer en bedrijfsgegevens van de domeinnaamhouder. Verder dient er een document te worden ingevuld en ondertekend. Uitgebreide validatie SSL-certificaten bevatten naast een domeinnaam een bedrijfsnaam in een groene adresbalk. Deze SSL-certificaten bevatten naast één of meerdere domeinnamen ook een bedrijfsnaam. Bezoekers kunnen hierdoor controleren wie de eigenaar van de website is. Dit type SSL-certificaat is geschikt voor publieke websites met commerciële functie en banken.

SSL-Certificaten

Met een SSL-certificaat wordt vertrouwelijke informatie van uw website versleuteld verzonden, zodat uw gegevens niet kunnen worden onderschept door derden. Voor websitebezoekers biedt een SSL-certificaat bovendien de garantie dat ze ook echt op uw website gegevens invullen en niet op een frauduleuze kopie ervan. Websites die gebruikmaken van een gevalideerd SSL-certificaat zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en ‘https://’ in de adresbalk van de browser. Als u kiest voor meest uitgebreide validatie, zien uw websitebezoekers een groene adresbalk met uw bedrijfsgegevens. Bezoekers en/of potentiële klanten weten direct met wie ze te maken hebben, cruciaal voor het vertrouwen en daardoor meer omzet tegen een geringe investering. Wanneer u uw website al bij VDX ondergebracht heeft, dan doen wij de installatie geheel automatisch. U hoeft enkel de bestelling te plaatsen. Al het technische ‘gedoe’ daarna doen wij voor u. Ook bij verlengingen heeft u er geen omkijken meer naar.
SSL domeinvalidatie

Toelichting op het SSL-certificatenaanbod

Enkel domein
Onze basic SSL-certificaten zijn de standaard certificaten en beveiligen een enkele domeinnaam. Wanneer het SSL-certificaat wordt besteld voor een domeinnaam met ‘www’ dan kunnen we, indien gewenst, ook de variant zonder ‘www’ gratis toevoegen. Hierdoor is het SSL-certificaat geldig voor met en zonder ‘www’.
Multidomain
Met onze multidomain SSL-certificaten is het mogelijk om meerdere domeinnamen binnen één SSL-certificaat te beveiligen. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard en kan het een uitkomst zijn bij een beperkte beschikbaarheid van IP-adressen. Deze SSL-certificaten zijn ook geschikt voor het beveiligen van Microsoft Exchange.
Met een SSL-certificaat hoger in Google’s zoekresultaten
Vanaf begin 2017 markeert Google Chrome websites die geen gebruikmaken van een SSL-certificaat en inlog- of betaalgegevens verwerken als onveilig. Daarnaast plaatst Google websites die wel voorzien zijn van een SSL-certificaat hoger in de zoekresultaten. Daarmee wil de zoekmachine websitebeheerders stimuleren om hun websites veiliger te maken. Het ligt in de lijn der verwachting dat andere browsers het voorbeeld van Google zullen volgen.
Vertrouwde SSL-certificatenleverancier
We leveren SSL-certificaten van Sectigo. Deze worden door tenminste 99% van alle internetgebruikers als vertrouwd aangemerkt. Onze SSL-certificaten zijn dus net zo vertrouwd als certificaten van partijen als Verisign of Thawte, welke overigens een stuk duurder zijn.
Wildcard
De wildcard SSL-certificaten beveiligen alle subdomeinen van één domeinnaam.
Onze mensen staan voor u klaar

Hoe kunnen wij u helpen?

Het kan zijn dat u, ondanks alle informatie op onze website, toch nog met een vraag zit. In dat geval kunt u contact met ons opnemen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.