• Gemakkelijk online
  • 5/5 tevredenheid
  • 7 dagen per week uitmuntende support
  • Al 20 jaar vertrouwd

Over ons

Wie is VDX?
Gemiddeld beoordeeld
4.7/5
VDX Internet Services

Makkelijk. Voor iedereen. Zoals het hoort.

VDX Internet Services is de hostingprovider voor iedereen. Voor grote en kleine ondernemingen, maar ook voor de thuisgebruiker. Sinds 1999 zijn we al actief in de hostingbranche. Met een breed assortiment van producten en diensten ondersteunen wij u in uw online ondernemingen. Met flexibiliteit en vriendelijkheid konden wij een van de grootste webhosting spelers worden van de Benelux. Wij geloven namelijk dat iedereen zijn eigen plekje op het internet zelf kan beheren. Webhosting hoeft niet moeilijk te zijn, zolang u maar de juiste ondersteuning krijgt. Zodoende bieden wij alle tools én support die u nodig denkt te hebben, van een makkelijk te gebruiken website tot het beheren van uw eigen servers. U vraagt, wij leveren. En dat altijd op vriendelijke wijze.

Geavanceerde oplossingen die simpel te gebruiken zijn

Een stel gedreven ICT-experts staan alle dagen van de week klaar voor uw vragen. Zij leggen u graag alles uit in een no-nonsense uitleg. Geen moeilijke jargon, gewoon zoals wij zelf ook graag geholpen willen worden. Ons team bestaat uit ervaren IT-experts die elke dag bezig zijn met het makkelijk maken van uw hostingervaring. En met succes. Klanten waarderen ons productgemak. Komt u er even niet uit, staat een heel supportteam voor u klaar om mee te kijken en te helpen.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij willen u oplossingsgerichte diensten bieden. Als professionele techies hebben wij de kwaliteit van onze diensten hoog in het vaandel staan. Die bieden wij binnen een stabiele, veilige infrastructuur. Maar voor ons is de meerwaarde van klantsupport en gemak van producten minstens net zo belangrijk. U kunt erop rekenen dat wij onze klanten informeren en adviseren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, ook niet binnen uw eigen producten. Wij praten graag begrijpelijke taal, zonder teveel vakjargon. We willen dat iedereen om moet kunnen gaan met onze diensten. Voor ons staat gemak centraal. Dat onderscheidt ons van de anderen. En met succes: onze klanten beoordelen onze buitengewone service met een 9+ op diverse reviewsites zoals ISPgids en Trustpilot.

Wij zijn er om uw website te laten groeien

Inmiddels bedienen wij bij VDX Internet Services ruim 25.000 klanten en zijn er meer dan 100.000 domeinnamen via ons geregistreerd. Wij behouden goede relaties met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij lage prijzen bieden: gunstige hosting totaalpakketten evenals losse/extra diensten om uw website zo groot te maken als u zelf wilt.

We doen het goed of we doen het niet

Onze missie is het leveren van kwaliteit mét service. Al onze producten zijn makkelijk te gebruiken en onze hulp is altijd slechts één mailtje of belletje verwijderd, ook in het weekend. VDX maakt uitsluitend gebruik van topkwaliteit apparatuur en software. Wij werken samen met een paar van de beste aanbieders in de industrie, zoals Microsoft, Plesk, Comodo en Patchman. Daarnaast voldoen wij aan verschillende (inter)nationale certificeringen.
ISO kwaliteitsmanagement

VDX beschikt over de volgende certificeringen:

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en borgt de kwaliteit van onze service en klanttevredenheid. Dit betekent dat we zeggen wat we doen, dat we doen wat we zeggen en dat we dit bewijzen. Wij evalueren onze processen grondig. Met deze resultaten maken we aanpassingen aan onze processen om nog beter te kunnen samenwerken met onze klanten.
Download ons ISO9001 certificaat

NEN 7510 – informatiebeveiliging in de zorg

NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging. Deze norm geldt specifiek voor de zorgsector in Nederland. Het is gebaseerd op de code voor informatiebeveiliging. Hierin zijn extra zorg-specifieke aandachtspunten opgenomen, zoals privacybescherming en taalgebruik.
Download ons NEN 7510 certificaat

ISO 27001 – informatiebeveiliging

Met ISO 27001 garanderen we dat al onze processen, systemen en diensten voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Hiermee benadrukken we dat we veel waarde hechten aan de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van uw systemen. Onze klanten zijn hierdoor verzekerd dat ons gehele leveringsproces werkt volgens de hoogste beveiligingsnormen.
Download ons ISO27001 certificaat
Onze mensen staan voor u klaar

Hoe kunnen wij u helpen?

Het kan zijn dat u, ondanks alle informatie op onze website, toch nog met een vraag zit. In dat geval kunt u contact met ons opnemen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Start met zoeken:

Ons FAQ telt honderden vragen en antwoorden.