Administratie 

Op welke manier kan ik betalen?

Betalingen kunnen bij VDX op diverse manieren worden gedaan. Op basis van de ontvangen factuur kan het bedrag overgeschreven worden onder vermelding van het kenmerk welke op de factuur weergegeven staat. Ook is het mogelijk om via Visa, IDeal of Mastercard te betalen. Deze betaalopties zijn terug te vinden onder het tabblad: 'Administratie' > 'Openstaande facturen' wanneer je ingelogd bent in https://mijn.vdx.nl

Binnen https://mijn.vdx.nl  is het complete overzicht terug te vinden van al je betaalde en openstaande facturen. Wanneer je de facturen automatisch door ons wilt laten incasseren kun je hiervoor ook een machtiging afgeven, door in te loggen op https://mijn.vdx.nl en in het menu op 'Administratie' > 'Incasso machtiging' te klikken. Zo bespaar je tijd en voorkom je achterstallige betalingen.

 

Let op: wanneer je bent gemigreerd vanaf Dootall. Door de migratie van Dootall naar VDX komt de afgegeven doorlopende incasso machtiging bij Dootall te vervallen. Je kunt VDX machtigen door in te loggen op https://mijn.vdx.nl en in het menu op 'Administratie' > 'Incasso machtiging' te klikken.

Mocht het zo zijn dat je nog facturen open hebt staan bij Dootall en je bent reeds gemigreerd, is inloggen op de handle bij Dootall niet meer mogelijk. Indien er nog facturen bij Dootall betaald dienen te worden, kun je gebruikmaken van telebankieren van je eigen bank. Ons IBAN nummer is: NL33 RABO 0128 6713 19 (BIC RABONL2U). Vergeet niet het betreffende factuurnummer te vermelden.

 


Gerelateerde producten

 
Linux Webhosting
Bestel een Linux webhostingpakket
Meer informatie over Linux webhosting
  Windows Webhosting
Bestel een Windows webhostingpakket
Meer informatie over Windows webhosting
 
E-Mail only
Bestel een E-Mail only pakket
Meer informatie over E-Mail only
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL Certificaat
Meer informatie over SSL Certificaten
 
Office 365
Bestel een Office 365 pakket
Meer informatie over Office 365