Hoe kan ik een incasso machtiging afgeven of intrekken?

Binnen het online klantportaal van VDX is het mogelijk om een incasso machtiging af te geven en lopende incasso machtigingen in te trekken. Via onderstaande stappen leggen wij u uit hoe u een bestaande machtiging kunt intrekken en/of een nieuwe machtiging kunt afgeven.

Stap 1

Log in op het klantportaal: https://mijn.vdx.nl Log hier in met uw klanthandle en bijhorend wachtwoord.

Mocht u de inloggegevens niet meer weten van het klantportaal, klik dan op de link 'Ik ben mijn wachtwoord kwijt of vergeten'.

 

Stap 2

 

Vervolgens gaat u bovenaan in het menu naar 'Administratie'

 

Stap 3

Vervolgens gaat u in het menu naar 'Incasso machtiging'

 

Stap 4 

Vervolgens kunt u de bestaande machtiging intrekken door in het volgende venster op 'machting intrekken' te klikken. Daarmee komt de machtiging dan te vervallen. 

 

Stap 5

Vervolgens kunt u een nieuwe machtiging afgeven. Ga in het menu wederom naar 'incasso machtiging'

 

Stap 6

Nu kunt u de nieuwe machtiging afgeven, door in het volgende venster uw IBAN-bankgegevens en uw BIC gegevens in te vullen. Vergeet vervolgens niet om onderaan de checkbox aan te klikken, waarmee u akkoord gaat met de voorwaarden. Vervolgens klik u op de button 'machtiging afgeven'

 

Hou er wel rekening mee dat facturen die voor de wijziging zijn verstuurd, nog wel vanaf het oude IBAN nummer geïncasseerd gaan worden. Is dit niet de bedoeling, storneer dan de incasso en maak de betreffende factuur eenmalig handmatig aan ons over. Nieuwe facturen zullen wel vanaf het nieuwe IBAN nummer geïncasseerd worden.

Voor het afgeven van een incassomachtiging wordt om het IBAN rekeningnummer gevraagd. Online zijn diverse tools te vinden welke bankrekeningnummers om kunnen zetten naar IBAN rekeningnummers.

 


Gerelateerde producten

 
Linux Webhosting
Bestel een Linux webhostingpakket
Meer informatie over Linux webhosting
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL Certificaat
Meer informatie over SSL Certificaten
 
Office 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •