Hoe ziet de opmaak van mijn facturen eruit?

De facturen die u van VDX ontvangt sturen wij per e-mail. Deze vindt u ook terug in uw klantportaal. De opmaak van de facturen ziet er als volgt uit: 
 

De factuurregels uitgelegd

In onderstaand overzicht leggen wij u per factuurregel uit wat deze betekent.
 

De facturen zijn standaard opgebouwd met: 

- Factuurnummer
- Debiteurnummer
- Factuurdatum
- Betalingstermijn

Daaronder staan de productregels genoemd met per product bovenaan allereerst de domeinnaam met tussen haakjes de dienst. Daaronder staat de periode vermeld. 

 

Domeinregistratie

Bij de domeinregistratie staat de productcode vermeld. Daarachter het aantal 1. Er wordt altijd maar 1 domeinnaam vermeld hierin. De factuurperiode van een domeinnaam is standaard 12 maanden. Daar achter staat de prijs per periode (in dit geval dus 12 maanden). In de laatste kolom staat de totaalprijs exclusief BTW voor de domeinnaamregistratie. 

 

Linux webhosting account

Het webhosting account wordt altijd per stuk vermeld. De facturatieperiode is 12 maanden. De prijs per periode is in dit voorbeeld € 57,60 excl. BTW. Door betaling per jaar is hierop een factuurkorting van toepassing van 2% of 4%. Deze korting is reeds verwerkt in de prijzen. **

 

Premium Anti Spam Service WEB

Op de volgende factuurregel staat Premium Anti Spam Service WEB vermeld. Als u hiervan gebruik maakt, wordt dat op deze regel gefactureerd. In dit voorbeeld is hiervan geen sprake. 

 

Pakketspecificaties

Vervolgens worden regel voor regel de pakketspecificaties genoemd. 

Dit betreft de schijfruimte in aantal, in dit geval 10.240 MB voor de duur van 12 maanden. Het dataverkeer wat er per maand binnen dit pakket mag worden gegenereerd. In dit voorbeeld 1024 GB. Het aanal e-mailaccounts dat is inbegrepen in het pakket, in dit voorbeeld 10 mailboxen. Het aantal MySQL Databases dat is inbegrepen in het pakket, in dit voorbeeld 2. Aangezien al deze onderdelen deel uitmaken van het webhostingpakket, worden hier dus geen aparte bedragen voor berekend. 

 

De facturatieperiode

De facturatieperiodes kunnen verschillen per product of dienst. 

We onderscheiden hierin: 

- Facuratie per maand
- Facturatie per kwartaal
- Facturatie per jaar

Afhankelijk van de facturatietermijn wordt er een factuurkorting gegeven van 2% of 4% ** 
Deze korting is reeds verwerkt in de prijzen. Alle producten welke per jaar of kwartaal worden betaald met uitzondering van domeinregistraties komen in aanmerking voor deze korting.

In bovenstaand voorbeeld is dit EUR. 2,40 excl. BTW. Het reguliere maandbedrag van Webhosting-S zou EUR. 60,00 zijn. Door aftrek van deze korting is het jaarbedrag in dit geval EUR. 57,60 excl. BTW.

** Let op! Deze factuurkorting komt met ingang van 1 januari 2022 te vervallen. 

 

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •