Managed WordPress pakketten, wat kan wel en wat kan niet?

Bij een Managed WordPress pakket gelden een aantal voorwaarden. Wat wel kan en wat niet, leest u in dit FAQ-artikel. 

Kan ik binnen mijn Managed WordPress pakket ook zelf een aparte WordPress site installeren die ik zelf verder onderhoud?

Nee, helaas is het bij Managed WordPress niet mogelijk om ook zelf nog een WordPress site te installeren. 

 

Is het mogelijk om de dienst Extra Website af te nemen in combinatie met een Managed WordPress pakket?

Nee, helaas is het op dit moment (nog) niet mogelijk om de dienst 'Extra Website' af te nemen in combinatie met onze Managed WordPress pakketten.  

 

Is het mogelijk om (geparkeerde) domeinnamen als alias te koppelen aan mijn Managed WordPress pakket? 

Ja, als u domeinnamen heeft die u wilt koppelen aan uw Managed WordPress, dan kunt u dit aan ons doorgeven. Wij kunnen er voor zorgen dat de betreffende domeinnamen als koppeldomein aan uw bestaande Managed WordPress omgeving wordt gekoppeld als domeinalias.  

 

Ik wil een nieuwe domeinnaam registreren. Kan ik deze ook meteen koppelen aan het Managed WordPress pakket?

Ja, dat kan. U kunt de domeinnaam registreren via ons orderportaal, bereikbaar via https://order.vdx.nl. Tijdens het bestellen kunt u er voor kiezen om de domeinnaam te koppelen.  

 

Kan er een ander technisch contact gekoppeld worden aan mijn WordPress installatie voor het ontvangen van eventuele notificaties?

Ja, dat is mogelijk. U kunt in het klantportaal, via https://mijn.vdx.nl, het e-mailadres eventueel wijzigen onder 'gegevens'. Voor een uitleg hierover verwijen wij u graag naar het volgende FAQ-artikel: 'Hoe kan ik mijn klant gegevens wijzigen?'

Het is ook mogelijk om een andere klanthandle als technisch contact op te geven, indien u administratief en technisch helemaal gescheiden willen houden. In dat geval kunt u dit per e-mail aan ons doorgeven. 

 

Managed WordPress is een nieuwe dienst van VDX. We zijn continu bezig om dit product verder te optimaliseren. Dit betekent ook dat opties die nu niet mogelijk zijn, wellicht in een later stadium wel mogelijk worden. Zodra hierin wijzigingen optreden, dan zullen wij dit op deze pagina gaan vermelden. 

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •