WordPress 

Hoe verwijder ik een pagina in WordPress?

Het is mogelijk om in WordPress een pagina te verplaatsen naar de prulllebak om deze vervolgens te verwijderen. Op deze pagina leggen wij u uit hoe u dit kunt doen.

Stap 1

Allereerst meldt u zich aan. Dit kan via het klantportaal of via wp-admin. Voor een uitleg over inloggen kunt u het volgende FAQ-artikel raadplegen: Op welke manieren kan ik inloggen in mijn WordPress Dashboard?
 

 

Stap 2

Nu gaat u in het menu nar 'Pagina's' en klik op 'Alle pagina's'

 

Stap 3

Vervolgens zoekt u de pagina die u wilt verwijderen. Als u de betreffende pagina meteen naar de prullenbak wilt verplaatsen, dan zoekt u de titel van de pagina. Er verschijnt een menu onder. Klik hier dan meteen op 'Prullenbak'.

Wilt u de pagina eerst nog bekijken, dan klikt u eerst op de titel van de pagina, in dit voorbeeld 'test2'. In dat geval opent de pagina eerst. 

 

Stap 4

Nu krijgt u de pagina te zien. Wilt u deze nu alsnog verwijderen dan gaat u naar de menubalk 'Publiceren' aan de rechterkant van het scherm. Hier klikt u vervolgens op 'Verplaatsen naar prullenbak'

 

Stap 5

 Om de inhoud van de prullenbak definitief te verwijderen klikt u nu 'Prullenbak' om de inhoud te bekijken en vervolgens klikt u op 'Prullenbak leegmaken'

 

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •