Hoe verwijder ik een pagina in WordPress?

Het is mogelijk om in WordPress een pagina te verplaatsen naar de prulllebak om deze vervolgens te verwijderen. Op deze pagina leggen wij u uit hoe u dit kunt doen.

Stap 1

Allereerst meldt u zich aan. Dit kan via het klantportaal of via wp-admin. Voor een uitleg over inloggen kunt u het volgende FAQ-artikel raadplegen: Op welke manieren kan ik inloggen in mijn WordPress Dashboard?
 

 

Stap 2

Nu gaat u in het menu nar 'Pagina's' en klik op 'Alle pagina's'

 

Stap 3

Vervolgens zoekt u de pagina die u wilt verwijderen. Als u de betreffende pagina meteen naar de prullenbak wilt verplaatsen, dan zoekt u de titel van de pagina. Er verschijnt een menu onder. Klik hier dan meteen op 'Prullenbak'.

Wilt u de pagina eerst nog bekijken, dan klikt u eerst op de titel van de pagina, in dit voorbeeld 'test2'. In dat geval opent de pagina eerst. 

 

Stap 4

Nu krijgt u de pagina te zien. Wilt u deze nu alsnog verwijderen dan gaat u naar de menubalk 'Publiceren' aan de rechterkant van het scherm. Hier klikt u vervolgens op 'Verplaatsen naar prullenbak'

 

Stap 5

 Om de inhoud van de prullenbak definitief te verwijderen klikt u nu 'Prullenbak' om de inhoud te bekijken en vervolgens klikt u op 'Prullenbak leegmaken'

 

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •