WordPress 

Hoe verwijder ik een bericht in WordPress?

Het is mogelijk om in WordPress een bericht te verplaatsen naar de prulllebak om deze vervolgens te verwijderen. Op deze pagina leggen wij u uit hoe u dit kunt doen.

Stap 1

Allereerst meldt u zich aan. Dit kan via het klantportaal of via wp-admin. Voor een uitleg over inloggen kunt u het volgende FAQ-artikel raadplegen: Op welke manieren kan ik inloggen in mijn WordPress Dashboard?
 

 

Stap 2

Nu gaat u in het menu nar 'Berichten' en klik op 'Alle berichten'

 

Stap 3

Vervolgens zoekt u het bericht dat u wilt verwijderen. Als u het betreffende bericht meteen naar de prullenbak wilt verplaatsen, dan zoekt u de titel van het bericht. Er verschijnt een menu onder. Klik hier dan meteen op 'Prullenbak'.

Wilt u het bericht eerst nog bekijken, dan klikt u eerst op de titel van het bericht, in dit voorbeeld 'Hello World'. In dat geval opent het bericht eerst. 

 

Stap 4

Als u op de titel heeft geklikt dan krijgt u het bericht te zien. Wilt u deze nu alsnog verwijderen dan gaat u naar de menubalk 'Publiceren' aan de rechterkant van het scherm. Hier klikt u vervolgens op 'Verplaatsen naar prullenbak'

 

Stap 5

 Om de inhoud van de prullenbak definitief te verwijderen klikt u nu op 'Prullenbak' om de inhoud te bekijken en vervolgens op 'Prullenbak leegmaken'

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •    
  •