Hoe verwijder ik een bericht in WordPress?

Het is mogelijk om in WordPress een bericht te verplaatsen naar de prulllebak om deze vervolgens te verwijderen. Op deze pagina leggen wij u uit hoe u dit kunt doen.

Stap 1

Allereerst meldt u zich aan. Dit kan via het klantportaal of via wp-admin. Voor een uitleg over inloggen kunt u het volgende FAQ-artikel raadplegen: Op welke manieren kan ik inloggen in mijn WordPress Dashboard?
 

 

Stap 2

Nu gaat u in het menu nar 'Berichten' en klik op 'Alle berichten'

 

Stap 3

Vervolgens zoekt u het bericht dat u wilt verwijderen. Als u het betreffende bericht meteen naar de prullenbak wilt verplaatsen, dan zoekt u de titel van het bericht. Er verschijnt een menu onder. Klik hier dan meteen op 'Prullenbak'.

Wilt u het bericht eerst nog bekijken, dan klikt u eerst op de titel van het bericht, in dit voorbeeld 'Hello World'. In dat geval opent het bericht eerst. 

 

Stap 4

Als u op de titel heeft geklikt dan krijgt u het bericht te zien. Wilt u deze nu alsnog verwijderen dan gaat u naar de menubalk 'Publiceren' aan de rechterkant van het scherm. Hier klikt u vervolgens op 'Verplaatsen naar prullenbak'

 

Stap 5

 Om de inhoud van de prullenbak definitief te verwijderen klikt u nu op 'Prullenbak' om de inhoud te bekijken en vervolgens op 'Prullenbak leegmaken'

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •    
  •