Hoe gaat het verhuizen van een domeinnaam bij het bestellen van Managed WordPress?

Als u Managed WordPress bij VDX gaat afnemen en u heeft op dit moment uw hosting en domeinnaamregistratie extern lopen, dan is de procedure voor het verhuizen van de domeinnaam net even anders. Via onderstaande stappen leggen wij u dit uit. 

Stap 1

Allereerst gaat u naar het bestelproces. Dit kan vanuit uw klantportaal door naar 'Bestellen' te gaan of rechtstreeks naar het orderportaal via https://order.vdx.nl.

 

Stap 2 

In het orderportaal klikt u vervolgens op 'Managed WordPress'

 

Stap 3

Nu kijkt u welk Managed WordPress pakket voor u het meest geschikt is. Daarna klikt u op 'Pakket selecteren'.

 

 

Stap 4

Nu is het van belang om de domeinnaam in te voeren die u naar VDX wilt verhuizen, zodat u die in combinatie met uw Managed WordPress kunt gaan gebruiken. Typ de domeinnaam in en klik vervolgens op 'Controleren'.

 

Stap 5

Om de domeinnaam nu in gebruik te nemen voor Managed WordPress selecteert u de domeinnaam door achteraan de checkbox aan te klikken als deze nog niet is aangevinkt onder 'Registreer/verhuis'

 

Stap 6

Vervolgens krijgt u een overzicht van de gekozen producten te zien. Onder de domeinnaam staat nu 'EPP-code?'. Het is in dit geval van belang dat u de EPP-code NIET invult, of u zet hier neer 'MVPEPPTOKEN'. Het gevolg is dat de verhuizing dan nog niet doorgevoerd kan worden en dat is ook de bedoeling om te voorkomen dat alles uit de lucht gaat, zolang uw Managed WordPress nog niet is opgeleverd. 

Nu kunt u de bestelling verder afronden. 

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •