Overige 

Kan ik mijn hoofddomein en koppeldomein omwisselen?

Het zonder meer wijzigen van een hoofddomein van een hostingpakket is helaas niet mogelijk.
Indien u een webhostingpakket heeft waarvan u de website door wilt laten draaien onder een nieuwe domeinnaam, of wanneer u een koppeldomein wilt overzetten naar een eigen webhostingaccount dan dient hiervoor een nieuw webhostingaccount aangevraagd te worden onder het gewenste domein.

Desgewenst kunnen we u helpen met het migreren van uw website naar dit nieuwe account. De kosten die we hiervoor in rekening brengen zijn €37,50 ex btw. Let op dit gebeurt op basis van ‘Best efford’. Er kunnen situaties ontstaan waarbij uw website moeite heeft met het nieuwe domein en wij dit niet binnen de daarvoor gereserveerde tijd kunnen corrigeren. We zullen dan contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Indien u recent (minder dan drie maanden geleden) een webhostingaccount heeft afgesloten maar u komt in deze tijd tot de ontdekking dat dit eigenlijk onder een ander domein had moeten gebeuren dan zullen we hierin coulance toepassen. Er wordt dan geen nieuw hostingpakket in rekening gebracht. Wel zal er eenmalig € 37,50 in rekening gebracht worden voor de handelingen die we dienen te verrichten om een account op te zetten onder het nieuwe domein en de wijzigingen administratief te verwerken.

 

Voorbeeld 1:
 

U start op 1 januari met uw hostingpakket en besluit op 1 maart om een wisseling hoofddomein door te laten voeren. In dit geval zullen we op basis van uw reseterende contracttermijn uit coulance een credit aanmaken voor de nog resterende periode tot 31 december welke verrekend zal worden met het nieuwe pakket.

De kosten voor wissel € 37,50 komen hier boven op.


Voorbeeld 2: 
 

U start op 1 januari met uw hostingpakket en besluit op 1 november om een wisseling hoofddomein door te laten voeren. In dit geval zal er GEEN coulance plaatsvinden. Het pakket zal per einde van de huidige contractperiode komen te vervallen en zal een nieuw pakket woden aangemaakt. Dit pakket wordt vanaf de ingangsdatum direct gefactureerd. 

De kosten voor wissel € 37,50 komen hier boven op. 

 

U kunt een wisseling hoofddomein eenvoudig doorgeven aan de helpdesk door hier te klikken. Dan wordt uw mailprogramma opgestart en verschijnt voor uw gemak meteen de onderstaande template, waarin u alleen nog de huidige hoofddomeinnaam en de nieuwe hoofddomeinnaam en uw naam hoeft in te vullen. 

 

Huidige hoofddomein: [uw huidige hoofddomein]
Nieuwe hoofddomein: [uw nieuwe hoofddomein]

Ik ga akkoord met de eenmalige kosten van € 37,50 excl. BTW*.

*zonder een akkoord voor de bovengenoemde kosten is het helaas niet mogelijk om een wisseling hoofddomein voor u uit te voeren. 

 

U kunt er ook voor kiezen om zelf een e-mail op te stellen, maar maak dan wel gebruik van de onderstaande template voor een snelle verwerking hiervan. 

Uiteraard dient dit verzoek altijd te worden verstuurd vanaf het bij ons bekende e-mail adres. Anders kunnen wij uw verzoek niet verder in behandeling nemen.