Overige 

Kan ik mijn hoofddomein en koppeldomein omwisselen?

Het is mogelijk om het huidige hoofddomein om te wisselen met een koppeldomein, ook wel domeinalias genoemd. LET OP: De kosten voor een wisseling hoofddomein bedragen eenmalig € 37,50 excl. BTW.

Hierbij zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

Bij een wisseling van het hoofddomein zal er een nieuw webshosting abonnement worden aangemaakt, welke gelijk of groter is aan het huidige pakket.  

Afhankelijk van het moment  van de wisseling hoofddomein kan er een coulance creditering plaatsvinden op de nieuwe overeenkomst. Hiervoor geldt: Op overeenkomsten welke op het moment van aanvraag binnen 3 maanden aflopen zal geen coulance worden toegepast. Bevindt de overeenkomst zich buiten deze periode dan zullen we de resterende abbonementsgelden verrekenen met de nieuwe overeenkomst. 

 

Voorbeeld 1:
 

U start op 1 januari met uw hostingpakket en besluit op 1 maart om een wisseling hoofddomein door te laten voeren. In dit geval zullen we op basis van uw reseterende contracttermijn uit coulance een credit aanmaken voor de nog resterende periode tot 31 december welke verrekend zal worden met het nieuwe pakket.

De kosten voor wissel € 37,50 komen hier boven op.


Voorbeeld 2: 
 

U start op 1 januari met uw hostingpakket en besluit op 1 november om een wisseling hoofddomein door te laten voeren. In dit geval zal er GEEN coulance plaatsvinden. Het pakket zal per einde van de huidige contractperiode komen te vervallen en zal een nieuw pakket woden aangemaakt. Dit pakket wordt vanaf de ingangsdatum direct gefactureerd. 

De kosten voor wissel € 37,50 komen hier boven op. 

 

Uiteraard kunt u zelf aan de hand van de contractperiode zelf bepalen op welk moment u de wisseling hoofddomein wilt laten doorvoeren. Op die manier kunt u voorkomen dat u dubbele kosten maakt. 

U kunt een wisseling hoofddomein eenvoudig doorgeven aan de helpdesk door hier te klikken. Dan wordt uw mailprogramma opgestart en verschijnt voor uw gemak meteen de onderstaande template, waarin u alleen nog de huidige hoofddomeinnaam en de nieuwe hoofddomeinnaam en uw naam hoeft in te vullen. 

 

Huidige hoofddomein: [uw huidige hoofddomein]
Nieuwe hoofddomein: [uw nieuwe hoofddomein]

Ik ga akkoord met de eenmalige kosten van € 37,50 excl. BTW*.

*zonder een akkoord voor de bovengenoemde kosten is het helaas niet mogelijk om een wisseling hoofddomein voor u uit te voeren. 

 

U kunt er ook voor kiezen om zelf een e-mail op te stellen, maar maak dan wel gebruik van de onderstaande template voor een snelle verwerking hiervan. 

Uiteraard dient dit verzoek altijd te worden verstuurd vanaf het bij ons bekende e-mail adres. Anders kunnen wij uw verzoek niet verder in behandeling nemen.