Webhosting 

Hoe maak ik hostingpakketten aan op mijn Private Hosting Server?

Voor het aanmaken van hostingpakketten op uw Private Hosting Server (PHS) heeft u twee opties:

  1. U stelt vooraf een pakket of meerdere pakketten samen waar u in de toekomst gebruik van wenst te maken. Wanneer u een nieuw hosting pakket toevoegt en u kiest voor één van die pakketten dan zal de pakketnaam getoond worden bij het abonnement.

  2. U stelt eenmalig snel een pakket samen zonder dat u gebruik maakt van een bestaand pakket

Optie 1

Log in op de hosting server en ga aan de linkerkant naar de optie Service Plans. Kies hier voor Add Plan.

Geef het pakket een naam en onder de diverse tabbladen kan je de waarden instellen die u toe wilt kennen aan het pakket. Loop alle tabbladen goed na en kijk of alles naar wens is ingesteld. Klik nu op toepassen en dan wordt het nieuwe pakket aangemaakt. Vervolgens kan u het pakket bij Abonnementen/Subscriptions bij het aanmaken selecteren.

 

Optie 2

Ga in Plesk naar Abonnementen/Subscriptions

U kiest bij het aanmaken van een abonnement geen pakket.  Bij de optie Service plan kiest u dan voor “None”. Nu kan u zelf de waarden aangeven die u wilt toekennen aan het pakket. Loop hier ook goed door alle tabbladen heen om te kijken welke opties standaard al beschikbaar zijn zodat u daar nog aanpassingen op kan maken.

 

Het is ook mogelijk een pakket op een later tijdstip nog aan te passen:

Pakketten op een later tijdstip aanpassen.

Deze mogelijkheid heeft u altijd tot uw beschikking. Wanneer u naar het betreffende hosting pakket gaat dan is er aan de rechterkant onder de optie Account de optie Customize aanwezig.

Deze optie stelt u in staat om pakket wijzigingen aan te brengen mocht dit nodig zijn.