Domeinnamen 

Hoe voeg ik een domein alias toe aan mijn hostingpakket?

Het is mogelijk om meerdere domeinnamen uit te laten komen op je hostingpakket. Deze domeinen zullen in de DNS naar het hostingpakket dienen te verwijzen en op het hostingpakket door VDX als domeinalias toegevoegd moeten worden.

Om meerdere domeinnamen als alias te koppelen aan je bestaande shared hostingpakket ga je naar het online klantenportaal: https://mijn.vdx.nl en log je in met je klanthandle en wachtwoord. Via het tabblad 'Bestellen' kom je uit op de orderpagina. Vervolgens ga je naar 'Domeinnaam registeren / verhuizen' en geef je daar het domein op dat je wilt registreren of verhuizen en kies je ervoor om de dienst te: 'koppelen (aan hostingpakket)'. Geef hierin het hoofddomein van het hostingpakket op, waaraan het domein gekoppeld mag worden. Je voltooid vervolgens de bestelling en daarna ontvang je een mail van ons wanneer het domein als domeinalias op je hostingpakket is toegevoegd. 

Wanneer je domeinnamen als alias op je hostingpakket wilt toevoegen welke al bij VDX geregistreerd staan, stuur dan een e-mail met de toe te voegen aliassen en het betreffende hostingpakket naar helpdesk@vdx.nl.

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •