Hoe voeg ik een domein alias toe aan mijn hostingpakket?

Het is mogelijk om meerdere domeinnamen uit te laten komen op uw hostingpakket. Deze domeinen zullen in de DNS naar het hostingpakket dienen te verwijzen en op het hostingpakket door VDX als domeinalias toegevoegd moeten worden.

Om meerdere domeinnamen als alias te koppelen aan uw bestaande shared hostingpakket gaat u naar het online klantenportaal: https://mijn.vdx.nl en logt u in met uw klanthandle en wachtwoord. Via het tabblad 'Bestellen' komt u uit op de orderpagina. Vervolgens gaat u naar 'Domeinnaam registeren / verhuizen' en geeft u daar het domein op dat u wilt registreren of verhuizen en kiest u ervoor om de dienst te: 'koppelen (aan hostingpakket)'. Geef hierin het hoofddomein van het hostingpakket op, waaraan het domein gekoppeld mag worden. U voltooit vervolgens de bestelling en daarna ontvangt u een mail van ons wanneer het domein als domeinalias op uw hostingpakket is toegevoegd. 

Wanneer u domeinnamen als alias op uw hostingpakket wilt toevoegen welke al bij VDX geregistreerd staan, stuur dan een e-mail met de toe te voegen aliassen en het betreffende hostingpakket naar helpdesk@vdx.nl.

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •