Overige 

Hoe activeer ik http/2 op mijn Private Hosting Server?

Om http/2 te ondersteunen dient nginx geïnstalleerd te zijn op uw Private Hosting Server. Plesk zal nginx dan als proxy voor Apache plaatsen. https://www.nginx.com/  Let op, hier geven wij verder geen support op.

Er zijn bijvoorbeeld gevallen voorgekomen waarbij nginx en Apache elkaar in de weg zitten. Dit kan voor websites op de server zorgen voor 502 errors dit omdat beide webservers op bepaalde commando’s tegelijk reageren.

Hou ook rekening met het volgende. Wanneer u http/2 gebruikt voor websites op uw Private Hosting Server dat er een SSL certificaat aanwezig moet zijn. Wanneer er geen SSL aanwezig is en http/2 gebruikt wordt zullen browsers zoals Chrome en Firefox geen website tonen. Er verschijnt dus geen optie om toch door te gaan naar de website.

Tevens zal u wanneer u gebruik maakt van .htaccess hier een plugin voor dienen te installeren om de .htaccess te kunnen laten functioneren met nginx. Dit kunt u doen in Plesk onder Extensions, waar u de plugin "htaccess to nginx" kan vinden en installeren.