Hoe kan ik een nieuwe bestelling plaatsen als reseller?

Via het resellerportaal kunt u via onderstaande stappen een nieuwe bestelling plaatsen. Wilt u een bestelling plaatsen via de optie 'Snel bestellen', bekijk dan het Gerelateerde F.A.Q. item: Hoe kan ik het snelst een bestelling plaatsen via mijn resellerportaal?  

Stap 1

Log in op het resellerportaal: https://reseller.vdx.nl. Hier logt u in met uw klanthandle en wachtwoord.


Mocht u de inloggegevens niet meer weten van het resellerportaal, klik dan op de link 'Ik ben mijn wachtwoord kwijt of vergeten'.

 

Stap 2

Klik aan de rechterkant op 'Bestelpagina'.


Stap 3

In het volgende scherm klikt u op 'Domeinnamen registreren en / of verhuizen'.

 

Stap 4

Nu vult u de gewenste domeinnaam in. Daarna klikt u op 'Controleren'
 

 

Stap 5

Selecteer de gewenste domeinnamen en klik vervolgens onderaan op 'Volgende stap'. Mocht het domein al bij ons zijn ondergebracht en u wilt alleen een nieuwe dienst koppelen aan dit domein, dan kiest u in plaats van 'Verhuizen' de optie 'Eigen beheer'.
 

 

Stap 6

Als u een hostingpakket aan het domein gekoppeld wilt hebben, dan klikt u onder pakket/dienst op 'Voeg een pakket of dienst toe'.

 

Stap 7

In het volgende scherm kunt u een pakket of dienst selecteren. Daarna klikt u op 'Pakket selecteren'
 

 

Stap 8

U krijgt nu het besteloverzicht te zien. Als dit allemaal correct is, klikt u aan de rechterkant op 'Bevestig'.

 

Stap 9

U krijgt nu de gekozen diensten te zien. U kunt hier nog wijzigingen in aanbrengen. Als alles goed staat klikt u op 'Volgende stap'.

 

Stap 10

In dit overzicht kunt u eventueel een EPP-code invoeren, mocht het om een verhuizing gaan. Als de bestelling correct is klikt u op 'Naar betaalwijze'.
 

 

Stap 11

In dit overzicht kunt u aangeven of het om een bestaande klant of om een nieuwe klant gaat. Kies hier de juiste optie en vervolgens kunt u de bestelling afronden.

 

Stap 12

Als de bestelling is voltooid, staat de bestelling in de wachtrij. Deze kunt u binnen uw resellerportaal onder het hoofdmenu terugvinden.

 

Stap 13

In dit overzicht kunt u de bestelling terugvinden, als alles correct is klikt u op 'Accepteer'.
 

 

 

Gerelateerde F.A.Q. items