Domeinnamen 

Hoe kom ik aan de EPP-code / verhuiscode van mijn domeinnaam?

Wanneer je een domeinnaam wilt verhuizen naar een nieuwe provider, dan zal hiervoor in verreweg de meeste gevallen een verhuiscode benodigd zijn. Alternatieve benamingen hiervoor zijn: autorisatie code, auth. code, EPP code en token.

Om de verhuiscode voor je domeinnaam bij ons op te vragen, log je in op het online klantenportaal: https://mijn.vdx.nl met je klanthandle en wachtwoord.

Wanneer je bent ingelogd ga je bovenaan in het menu naar tabblad “Domein en Hosting” en klik op de betreffende domeinnaam welke je wilt weg verhuizen. Je zult hier nu een overzicht zien van zowel de technische als de algemene gegevens met hierboven een aantal tabbladen. Klik op het tabblad “opzeggen”. Op het opzegformulier welke verschijnt geef je aan dat het gaat om opzegging ten behoeve van een verhuizing en vul je het formulier verder in. Verstuur het formulier door te klikken op: “Opzeggen/Verhuizen”.

Je zult vervolgens een e-mail ontvangen op het bij ons bekende e-mailadres, met daarin een link om de opzegging definitief te bevestigen. Naar aanleiding van deze bevestiging ontvang je een nieuwe e-mail met de verhuiscode van de domeinnaam. Met deze verhuiscode kan de nieuwe partij de verhuizing in gang zetten. Mocht je de mail met verhuiscode niet binnen 2 uur ontvangen, neem dan contact op met onze Customer Care afdeling op cc@vdx.nl


Gerelateerde producten

 
Linux Webhosting
Bestel een Linux webhostingpakket
Meer informatie over Linux webhosting
  Windows Webhosting
Bestel een Windows webhostingpakket
Meer informatie over Windows webhosting
 
E-Mail only
Bestel een E-Mail only pakket
Meer informatie over E-Mail only
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL Certificaat
Meer informatie over SSL Certificaten
 
Office 365
Bestel een Office 365 pakket
Meer informatie over Office 365