Blog

 • Nieuwe kwetsbaarheden in Intel-processoren

  29 januari 2020

  Op 28 januari heeft Intel een nieuwsbericht gepubliceerd over het feit dat onderzoekers opnieuw speculative execution kwetsbaarheden gevonden hebben in een deel van haar processoren, te weten Vector Register Sampling en L1D Eviction Sampling. De twee kwetsbaarheden samen zijn door de onderzoekers als "CacheOut" bestempeld.

  Lees artikel
 • Register Group wordt deel van team.blue

  05 september 2019

  Leiden, 5 september 2019 - Team.blue kondigt vandaag aan dat Register Group, een internationale toonaangevende hoster gespecialiseerd in digitale diensten voor professionals, deel wordt van team.blue.

  Lees artikel
 • Combell en TransIP bundelen krachten tot team.blue

  12 juni 2019

  Leiden,  – Combell Group (“Combell”) en TransIP Group (“TransIP”) kondigen vandaag hun fusie en de start van team.blue aan; het nieuwste Europese techbedrijf dat een waardering van 1 miljard dollar overschrijdt. Team.blue zal digitale tools zoals hosting, e-mail en applicaties bieden aan meer dan 1,2 miljoen klanten in Europa, met ondersteuning van ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams.

  Lees artikel
 • TransIP Group neemt Spango Internet over

  29 maart 2019

  TransIP Group heeft Spango Internet, de hostingprovider waar ook We Are Online en Robohost onderdeel van uitmaken, volledig overgenomen. Met de overname versterkt TransIP Group haar positie nog verder in Europa.

  Lees artikel
 • SPAM? Zo komt u er vanaf!

  23 oktober 2018

  U opent uw e-mail na het weekend en ziet dat er 20 nieuwe berichten in uw mailbox staan. Er is echter één probleem, het is namelijk allemaal spam. Of het nu een aanbieding is voor uw droomvakantie of een winactie van een IPad, het ontvangen van spam is erg vervelend en niemand zit daarop te wachten. In dit blogartikel leest u wat het verschil is tussen spam en phishing, waarom u spam ontvangt, wat u tegen spam kunt doen en welke opties VDX u biedt voor de optimale bescherming.

  Lees artikel
 • Spookfacturen van .NL Domein Host

  18 september 2018

  Een aantal VDX-klanten hebben ons erop gewezen dat er momenteel spookfacturen worden verstuurd door .NL Domein Host.

  Lees artikel
 • TransIP neemt IT-Ernity volledig over

  10 augustus 2018

  Vandaag kondigt TransIP Group B.V. de volledige overname aan van IT-Ernity Holding B.V., de internetsolutions-provider waar Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en DDS onder vallen. Door de overname versterkt TransIP haar positie in de Benelux.

  Lees artikel
 • Wat betekent de AVG voor klanten van VDX?

  24 mei 2018

  Sinds mei 2016 is de General Data Protection Regulation (GDPR, ook wel bekend als de Algemene Verordening van Gegevensbescherming, of AVG) van kracht. Deze EU-regelgeving is een aanscherping van de bestaande privacywetten en bedrijven. Organisaties hebben tot 25 mei 2018 de tijd om compliant te zijn met de nieuwe wetgeving. Wat betekent dit voor VDX-klanten en webhosting?

  Lees artikel
 • Websites zonder SSL-certificaat zullen als 'onveilig' worden gemarkeerd

  26 april 2018

  Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: vanaf Chrome 68, dat in juli 2018 verschijnt, markeert Google’s browser sites die niet via HTTPS te benaderen zijn als 'onveilig'. Chrome beoordeelt via een SSL-certificaat of een website wel of niet veilig is.  Een vrij grote verandering die beslist impact zal hebben op de algemene veiligheid van web browsing.

  Lees artikel
 • Audit ISO-certificering behaald

  20 april 2018

  Met gepaste trots maken wij u graag deelgenoot van het feit dat wij dit jaar wederom met vlag en wimpel onze ISO-certificering hebben behaald.

  Lees artikel

Pages