Blog

 • Welkomstactie bij VDX: De eerste 3 maanden gratis

  08 april 2021

  Vorige week kondigde KPN aan de hosting-activiteiten van XS4ALL per 1 oktober 2021 te zullen stoppen. Een van Nederlands' oudste en bekendste providers vraagt haar klanten om voor die tijd hun websites te verhuizen.

  Net als XS4ALL is VDX Internet Services al zo'n 20 jaar de vertrouwde hosting partner voor tienduizenden klanten in Nederland. Klein begonnen, groot gegroeid. Met betrouwbare hosting, goede (telefonische) service en duidelijke pakketten blijven we ons inzetten voor particuliere en zakelijke klanten. Met een 4,8/5 op Trustpilot en 4,7/5 op Webhosters.nl geven deze klanten al jaren aan hoe ze onze producten en diensten waarderen.

  Om nieuwe klanten kennis te laten maken met VDX hebben we een kortingsactie opgezet: Bij de bestelling van al onze Webhostingpakketten, onze WordPress hosting en ons E-mail Only L pakket krijgt u de eerste 3 maanden gratis!

  Lees artikel
 • Vaarwel SquirrelMail, bedankt voor je trouwe dienst!

  14 juli 2020

  Na 18 jaar trouwe dienst, nemen wij op 30-11-2020 afscheid van SquirrelMail, de webmailclient “for nuts”, waarvan de gebruikerservaring in de loop der jaren nauwelijks is veranderd.

  Lees artikel
 • Update COVID-19

  17 maart 2020

  Gezien alle recente ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) willen wij u graag informeren over de stappen die wij vanuit VDX en team.blue Nederland hebben genomen om onze bedrijfscontinuïteit en de continuïteit van de dienstverlening richting onze klanten te waarborgen.

  Lees artikel
 • Let's Encrypt meldt bug in CA software, 3 miljoen certificaten worden ingetrokken

  04 maart 2020

  De non-profit certificaatautoriteit Let's Encrypt heeft via hun community website laten weten een bug gevonden te hebben in hun CA-software. De software, genaamd 'Boulder', is verantwoordelijk voor het verifiëren van zogenaamde CAA-records ter controle van de legitimiteit van een certificaataanvraag. Domeineigenaren kunnen ervoor kiezen een CAA-record op te nemen in de zonefile van hun domeinnaam, waardoor de kans op misbruik van onechte certificaten beperkt wordt.

  Lees artikel
 • Nieuwe kwetsbaarheden in Intel-processoren

  29 januari 2020

  Op 28 januari heeft Intel een nieuwsbericht gepubliceerd over het feit dat onderzoekers opnieuw speculative execution kwetsbaarheden gevonden hebben in een deel van haar processoren, te weten Vector Register Sampling en L1D Eviction Sampling. De twee kwetsbaarheden samen zijn door de onderzoekers als "CacheOut" bestempeld.

  Lees artikel
 • Register Group wordt deel van team.blue

  05 september 2019

  Leiden, 5 september 2019 - Team.blue kondigt vandaag aan dat Register Group, een internationale toonaangevende hoster gespecialiseerd in digitale diensten voor professionals, deel wordt van team.blue.

  Lees artikel
 • Combell en TransIP bundelen krachten tot team.blue

  12 juni 2019

  Leiden,  – Combell Group (“Combell”) en TransIP Group (“TransIP”) kondigen vandaag hun fusie en de start van team.blue aan; het nieuwste Europese techbedrijf dat een waardering van 1 miljard dollar overschrijdt. Team.blue zal digitale tools zoals hosting, e-mail en applicaties bieden aan meer dan 1,2 miljoen klanten in Europa, met ondersteuning van ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams.

  Lees artikel
 • TransIP Group neemt Spango Internet over

  29 maart 2019

  TransIP Group heeft Spango Internet, de hostingprovider waar ook We Are Online en Robohost onderdeel van uitmaken, volledig overgenomen. Met de overname versterkt TransIP Group haar positie nog verder in Europa.

  Lees artikel
 • SPAM? Zo komt u er vanaf!

  23 oktober 2018

  U opent uw e-mail na het weekend en ziet dat er 20 nieuwe berichten in uw mailbox staan. Er is echter één probleem, het is namelijk allemaal spam. Of het nu een aanbieding is voor uw droomvakantie of een winactie van een IPad, het ontvangen van spam is erg vervelend en niemand zit daarop te wachten. In dit blogartikel leest u wat het verschil is tussen spam en phishing, waarom u spam ontvangt, wat u tegen spam kunt doen en welke opties VDX u biedt voor de optimale bescherming.

  Lees artikel
 • Spookfacturen van .NL Domein Host

  18 september 2018

  Een aantal VDX-klanten hebben ons erop gewezen dat er momenteel spookfacturen worden verstuurd door .NL Domein Host.

  Lees artikel

Pages