Uw premium spamfilter nu voor een euro
Premium Spamfilter
Kies voor optimale bescherming tegen spam
Bestel Nu

Spamfilter

Het totale Nederlandse e-mailverkeer bestaat voor gemiddeld 90% uit spam; van ongewenste reclame tot phishing mail. Het Premium Spamfilter (PASS) van VDX zorgt ervoor dat 99,9% van de spam wordt gestopt en nooit uw mailbox bereikt. Hiermee voorkomt u het continu handmatig moeten verwijderen van spam en verhoogt u de stabiliteit en beveiliging van uw bedrijfsnetwerk.

  • Optimale bescherming tegen spam;
  • Continu automatische updates;
  • Geen investeringen in hard- en software nodig;
  • Zelf e-mailadressen whitelisten/blacklisten;
  • In quarantaine geplaatste berichten inzien;
  • Inzicht in online statistieken en rapporten;
  • Maillogs bekijken.

Premium spamfilter voor webhosting

Als u al een webhosting pakket hebt bij VDX, dan is de premium anti-spam service voor webhosting de juiste keuze. We verzorgen de volledige installatie en configuratie van het spamfilter. Mochten er aanpassingen aan de nameservers van uw domeinnaam nodig zijn, dan verzorgen we dit ook voor u. Zo heeft u er dus geen omkijken naar.

  PASS Web
Domeinnamen
1
Mailboxen
onbeperkt
Fair Use Policy
 
Domein bij VDX
 
Hosting bij VDX
 
Incl. fallback
 
Update
ieder uur
  € 2,50 p/mnd
  Bestel nu

Premium spamfilter voor domeinen in eigen beheer

Als u een eigen e-mailserver heeft, dan is de anti-spam service voor MX de oplossing. We configureren uw account en hierna ontvangt u de informatie die u nodig heeftt om de aanpassingen in de nameservers van uw domeinnaam door te voeren.

Tijdens het bestellen van dit spamfilter geeft u de hostname of het IP-adres van de server door waarop de ‘schone’ e-mail dient te worden afgeleverd. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen ongewenste e-mail.

  PASS MX5 PASS MX10 PASS MX15 PASS MX20
Domeinnamen
1
1
1
1
Mailboxen
5
10
20
50
Fair Use Policy
 
 
 
 
Domein bij VDX
 
 
 
 
Hosting bij VDX
 
 
 
 
Incl. fallback
 
 
 
 
Update
ieder uur
ieder uur
ieder uur
ieder uur
  € 8,50 p/mnd
€ 102,00 p/jaar
€ 15,50 p/mnd
€ 186,00 p/jaar
€ 30,00 p/mnd
€ 360,00 p/jaar
€ 60,00 p/mnd
€ 720,00 p/jaar
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu Bestel nu

De premium anti-spam service van VDX

Naast de antivirus en anti-spam filters die onze diensten al standaard bevatten, kunnen we u ook een premium anti-spam service bieden. Deze service is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing voor organisaties.

Ongewenste e-mail wordt door een uitgebreid cluster van spam firewalls onderschept voordat het uw bedrijfsnetwerk bereikt. Tevens is het mogelijk om verdachte e-mails in quarantaine te laten afleveren. Hierdoor kunt u achteraf zelf bepalen of de e-mail mag worden aangemerkt als legitiem e-mailverkeer.

Onze premium spamfilter houdt 99,9% van spam en virussen tegen.

Altijd beschermd tegen spam

Bij de premium anti-spam service vindt er ieder uur een update plaats. U bent dus altijd voorzien van de nieuwste definities en hierdoor optimaal beschermd tegen spam en virussen. Tevens bevat onze anti-spamoplossing een fallback functie. Deze zorgt ervoor dat tijdens calamiteiten de e-mail op fallback servers wordt afgeleverd. 

 

VDX werkt samen met leveranciers als Spam Experts, Microsoft, SIDN, Patchman, Plesk en Comodo

VDX werkt met veel succes samen met deze partners