• Gemakkelijk online
  • 5/5 tevredenheid
  • 7 dagen per week uitmuntende support
  • Al 20 jaar vertrouwd

Plesk

Het makkelijkste en veiligste control panel
Gemiddeld beoordeeld
4.7/5
Actie.nl domeinnaam eerste jaar € 0,99 of gratis i.c.m. Managed WordPress!
Bulkdomeinnaam checker? Klik hier
Aanpassen van uw website in eigen beheer

Simpele en krachtige sitemanagement

Het managen van uw websites moet altijd probleemloos gaan. Aanpassingen aan uw websiteconfiguratie zonder moeilijkheden of verschillende applicaties integreren in uw website; dat moet allemaal kunnen zonder het lezen van ingewikkelde handleidingen. Daarom werkt VDX samen met Plesk, het beste en meest innovatieve control panel, gebruikt door 11 miljoen websites en 380.000 webservers over de wereld. Met een breed assortiment aan gebruiksvriendelijke applicaties kunt u uw online aanwezigheid een flinke boost geven. Vanaf elke werkplek kunt u met Plesk veilig en snel wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Waarom kiezen voor Plesk?

Bij VDX vinden we het belangrijk dat al onze klanten zelfstandig kunnen werken aan de installatie en configuratie van hun website. Alle mogelijkheid hebben om met uw website te doen wat u zou willen; Met Plesk is dat nog nooit zo makkelijk geweest. Als ondernemende professional kunt u makkelijk zelf uw projecten beheren binnen uw webhostingpakket, maar ook als reseller. En het beste is, u heeft er geen enkele programmeerervaring voor nodig! De makkelijk te begrijpen interface garandeert dat u met slechts een paar klikken al veel resultaat kunt behalen op het gebied van websitebeheer, veiligheid, antispam en sitemanagement. Standaard bij al onze hostingpakketten, resellerpakketten en Private Hosting Servers.

Voordelen van Plesk bij VDX

Met hulp van de nieuwste versie (Plesk Obsidian) heeft u een grote verscheidenheid aan opties tot uw beschikking. Een aantal voorbeelden zijn:

  • WordPress Toolkit – Ontwerp en bouw op makkelijke wijze uw eigen WordPress website binnen enkele minuten.
  • Back-up support – Altijd een veilige opslag van uw bestanden in het geval van errors. Met Plesk is het ook mogelijk incrementele back-ups te maken.
  • Git support – Via Plesk tranfert u nieuwe projecten direct op uw webhosting en kun je jouw projecten zonder risico delen met andere gebruikers.
  • PHP (legacy) support – Wanneer u een project heeft waarvan u de PHP code moet upgraden: Bij VDX kan dat binnen hetzelfde pakket, geen migratie benodigd. Ieder pakket krijgt standaard ondersteuning voor PHP 7.0 tot en met PHP 8.x.
  • Optimale security – Uw website en webhostingpakket optimaal beveiligd door inzet van Fail2Ban en Patchman.
  • Hiervoor bent u beschermd voor kwaadwillenden die uw wachtwoord proberen te kraken en wordt uw website (WordPress, Joomla en Drupal) automatisch gepatcht.
  • Anti-spam – Bescherm uzelf tegen spamberichten met de standaard ingebouwde Spamassassin.

Plesk maakt uw werk makkelijk

Plesk staat garant voor een makkelijk en uitgebreid control panel. Via Plesk heeft u altijd de touwtjes in handen. Kom niet meer voor verrassingen te staan en bestel vandaag nog een pakket bij VDX en ga direct aan de slag. Gewoon zoals het hoort.