• Gemakkelijk online
  • 5/5 tevredenheid
  • 7 dagen per week uitmuntende support
  • Al 20 jaar vertrouwd
10 augustus 2018

TransIP neemt IT-Ernity volledig over

Vandaag kondigt TransIP Group B.V. de volledige overname aan van IT-Ernity Holding B.V., de internetsolutions-provider waar Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en DDS onder vallen. Door de overname versterkt TransIP haar positie in de Benelux. Ali Niknam, oprichter TransIP: “Een gevoel van trots overkwam me toen ik hoorde wat de jongens voor elkaar hebben gekregen. Een overname van dit formaat is echt ongelofelijk!”

Strategie TransIP Group

TransIP is in haar doelstelling om groei te realiseren op zoek naar gelijkgestemde bedrijven wat betreft de specifieke benadering van klanten, onderscheidende cultuur en technische innovatie. De overname draagt bij aan de strategie van TransIP om haar leidende positie in de nationale IT-markt verder internationaal uit te bouwen via de bundeling van krachten en ontwikkeling van talenten. Zo ontstaat een sterker en groter platform op Nederlandse bodem, dat een krachtig Europees alternatief biedt voor de huidige mondiale technologiemarkt.

“Zowel TransIP als IT-Ernity hebben bewezen dat innovatie en hart voor de klant een gouden combinatie zijn in deze markt. Deze gedeelde visie maakt het samengaan dan ook een logische stap”, aldus Raymond Kasiman, CEO TransIP.

Compleet portfolio

Dankzij het brede product- en merkportfolio wordt een grotere doelgroep aangesproken en voorzien in de explosief groeiende behoefte aan Europese digitale oplossingen van Nederlandse bodem. Het portfolio omvat webhosting en domeinnamen (VDX, Webstekker, DDS & TransIP), managed & IT solutions (Proserve), connectivity & network solutions (Signet) en cloud & infrastructure solutions (CloudVPS & TransIP BladeVPS).

Jeroen Hüpscher, CEO TransIP Group: “We zien de overname als een ode aan onze klanten. Met unmanaged én managed dienstverlening krijgen zij voortaan ‘the best of both worlds’ waarmee ze in staat zijn het maximale uit hun digitale bestaan te halen.”

Groei in de cijfers

TransIP Group heeft na deze overname bijna 400.000 klanten, 210 medewerkers en een omzet van circa 70 miljoen euro. De directie van de nieuwe combinatie zal bestaan uit Raymond Kasiman en Jeroen Hüpscher. De overname is vanuit TransIP Group zelfstandig gefinancierd. Verdere financiële details over de overname zijn niet bekendgemaakt.