• Gemakkelijk online
  • 5/5 tevredenheid
  • 7 dagen per week uitmuntende support
  • Al 20 jaar vertrouwd
29 maart 2019

TransIP Group neemt Spango Internet over

TransIP Group heeft Spango Internet, de hostingprovider waar ook We Are Online en Robohost onderdeel van uitmaken, volledig overgenomen. Met de overname versterkt TransIP Group haar positie nog verder in Europa.

Het in Almere gevestigde Spango Internet levert gespecialiseerde Private- en VMware-cloudoplossingen, webhosting en domeinnamen aan de zakelijke markt. Andere focusgebieden zijn Hosted Exchange, Office 365 en Cloud Harddrive. Het personeel, de diensten en klanten zullen volledig worden geïntegreerd in VDX en Proserve, die sinds augustus 2018 onderdeel zijn van TransIP Group. Met de integratie van Spango Internet wordt de leidende positie in de nationale IT-markt versterkt en krijgen huidige klanten toegang tot een breder productportfolio.

‘‘Spango Internet is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat haar klanten voorziet van totaaloplossingen met een prachtig portfolio dat goed aansluit op die van TransIP Group’’, aldus Jeroen Hüpscher, CEO TransIP Group.

Justin Signer, CEO Spango Internet: ‘‘Dankzij de integratie binnen VDX en Proserve krijgen onze klanten beschikking over een nog breder portfolio van hoogwaardige kwalitatieve diensten en een uitgebreider en hoger serviceniveau.’’

TransIP Group heeft na deze overname meer dan 400.000 klanten, ruim 200 medewerkers en een omzet van meer dan 70 miljoen euro. De overname is vanuit TransIP Group zelfstandig gefinancierd. Verdere financiële details over de overname zijn niet bekendgemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pr@transip.nl.