WP_Banner productpage_without text.jpg
WordPress
Maak uw eigen website
Bestel Nu

WordPress hosting

Als u een eigen website of blog wilt maken, maar u beschikt niet over technische kennis, kunt u gebruikmaken van het gratis softwarepakket WordPress in combinatie met uw eigen domeinnaam. Dit is een open source content management systeem dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt om een eigen website te maken. Van beginners tot gevorderden. Wij bieden dit kant en klaar aan binnen een compleet pakket zodat u dit niet meer hoeft uit te zoeken. Gemakkelijker kan niet.

Onze uiterst betrouwbare webhosting servers zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van de nieuwste versie van WordPress. Daarnaast zijn alle WordPress pakketten uitgerust met Patchman, waardoor u zeker weet dat kwestbaarheden binnen WordPress automatisch en pro-actief worden opgelost. Uiteraard wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Zo weet u zeker dat uw website altijd veilig is!

 • Met 1 druk op de knop direct inloggen;
 • Geen technische kennis benodigd;
 • Uw website is veilig, dankzij Patchman;
 • Grote, actieve WordPress community voor vragen;
 • Vele gratis plugins en thema’s beschikbaar;
 • Gereed voor mobiele website.
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu
  WORDPRESS - S WORDPRESS - M WORDPRESS - L
 

Van € 5,- p/mnd
Voor € 0,- p/mnd*

Van € 10,- p/mnd
Voor € 0,- p/mnd*

Van € 15,- p/mnd
Voor € 0,- p/mnd*

Schijfruimte (SSD)
10 GB
50 GB
100 GB
Dataverkeer
onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
Databases
2
10
100
E-mailboxen
10
50
100
Anti-spam/Anti-virus
 
 
 
wordpress
 
 
 

* De eerste 3 maanden gratis. Hierna geldt het reguliere tarief.

 

Gebruiksvriendelijk

WordPress is geschikt voor beginnende als ook gevorderde gebruikers. U heeft geen technische kennis of verstand van programmeertalen nodig voor het bouwen van een professionele eigen website. Standaard wordt uw hostingpakket voorzien van een WordPress installatie, waarna u in een paar klikken direct aan de slag kunt gaan met het bouwen van uw website. Geen technische kennis benodigd!

Kies eenvoudig voor een kant-en-klare template en/of webshopfunctionaliteit, voeg uw plugins toe voor bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie en gebruik widgets om de indeling van uw WordPress website te veranderen.

Thema’s voor uw website of blog

Aan de hand van beschikbare thema’s - die u op internet kunt vinden - bepaalt u zelf hoe uw website eruit komt te zien. Bijkomend voordeel is dat de meeste thema’s zich automatisch aanpassen aan een tablet en smartphone. Zo is uw eigen website op elk apparaat perfect zichtbaar.

Plugins

Doordat er door de WordPress community actief wordt ontwikkeld, zijn er duizenden plugins te beschikbaar voor uw website, variërend van webformulieren tot en met social media integratie. U voegt deze naar eigen wens toe via het gebruikersgedeelte van WordPress.

Actieve community

Wereldwijd maken er miljoenen mensen gebruik van WordPress voor hun website. Hierdoor wordt er door de community veel ontwikkeld en biedt deze ook hulp waar nodig. WordPress heeft bijvoorbeeld een supportwebsite waar gebruikers elkaar helpen en u uw vragen kunt stellen.

WordPress hosting in 3 stappen

U wilt uw eigen website bouwen en hebt gekozen voor het gebruiksgemak van WordPress. In 3 stappen kunt u beginnen met het bouwen van uw website.

 1. Selecteer uw WordPress hostingpakket
  Selecteer uw gewenste hostingpakket. Maakt u een kleine website en verwacht u niet direct enorme aantallen bezoekers, dan heeft u aan een 'S' pakket voldoende. Heeft u een grote website met veel bezoekers dan is het WordPress - L pakket voor u de beste optie.
 2. Registreer uw domeinnaam
  Controleer of uw domeinnaam nog beschikbaar is en registreer deze. Zo is uw website voor iedereen op internet bereikbaar.
 3. Open uw WordPress admin
  Nadat wij uw WordPress hostingpakket (automatisch) hebben opgeleverd, kunt u direct op uw WordPress admin inloggen via ons klantenportaal. Vervolgens kiest u het gewenste thema en kunt u beginnen met het bouwen van uw nieuwe site.

Producten bij WordPress

 • Premium Spamfilter

  De Premium Anti-Spam Service (PASS) is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing.
  Vanaf
  € 2,50 per maand Meer informatie
 • Domeinnamen

  Registreer nu eenvoudig uw eigen unieke domeinnaam. We leveren meer dan 500 verschillende extensies, zoals .NL, COM, .EU, .SHOP.
  Vanaf
  € 8,00 per jaar Meer informatie
 • Eigen Server

  Profiteer van een eigen hosting server die alleen door u wordt gebruikt. Hierdoor heeft u geen last van andere gebruikers.
  Vanaf
  € 59,00 per maand Meer informatie
 • SSL-certificaten

  Beveilig de verbinding tussen uw website en de klant met een SSL-certificaat. Zo kunnen uw klantgegevens niet worden onderschept.
  Vanaf
  € 1,00 per maand Meer informatie

 

VDX werkt samen met leveranciers als Spam Experts, Microsoft, SIDN, Patchman, Plesk en Comodo

VDX werkt met veel succes samen met deze partners