Beveilig je website met een SSL-certificaat

SSL-Certificaten

Met een SSL-certificaat wordt vertrouwelijke informatie van uw website versleuteld verzonden, zodat uw gegevens niet kunnen worden onderschept door derden. Voor websitebezoekers biedt een SSL-certificaat bovendien de garantie dat ze ook echt op uw website gegevens invullen en niet op een frauduleuze kopie ervan.

Websites die gebruikmaken van een gevalideerd SSL-certificaat zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en ‘https://’ in de adresbalk van de browser. Als u kiest voor meest uitgebreide validatie, zien uw websitebezoekers een groene adresbalk met uw bedrijfsgegevens. Bezoekers en/of potentiële klanten weten direct met wie ze te maken hebben, cruciaal voor het vertrouwen en daardoor meer omzet tegen een geringe investering.

Wanneer u uw website al bij VDX ondergebracht heeft, dan doen wij de installatie geheel automatisch. U hoeft enkel de bestelling te plaatsen. Al het technische 'gedoe' daarna doen wij voor u. Ook bij verlengingen heeft u er geen omkijken meer naar.

SSL-certificaten domeinvalidatie

  Positive SSL Positive SSL Multidomain Positive SSL Wildcard
Groene adresbalk
 
 
 
Geschikt voor
Niet-publieke websites
Niet-publieke websites
Niet-publieke websites
Beveiligde verbinding
 
 
 
Snelle levering
 
 
 
Hoger in Google
 
 
 
Certificaat
Sectigo PositiveSSL
Sectigo MultiDomain
Sectigo PositiveSSL Wildc.
Looptijd
1 jaar
1 jaar
1 jaar
Validatie
1 domein
2 domeinen
Onbeperkt
Verzekerde waarde
€ 10.000
€ 10.000
€ 10.000
Per extra domein
N.v.t.
€ 8,- p/jaar
N.v.t.
  Voor € 1,00 p/mnd
€ 12,00 p/jaar
Voor € 1,67 p/mnd
€ 20,00 p/jaar
Voor € 6,75 p/mnd
€ 81,00 p/jaar
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu

SSL-certificaten organisatievalidatie

  Instant SSL Multidomain Premium SSL (Wildcard)
Groene adresbalk
 
 
 
Geschikt voor
Publieke websites
Publieke websites
Publieke websites
Commerciële functie
 
 
 
Beveiligde verbinding
 
 
 
Controle bedrijfsgegevens
 
 
 
Snelle levering
 
 
 
Hoger in Google
 
 
 
Certificaat
Sectigo PositiveSSL
Sectigo MultiDomain
Sectigo PositiveSSL Wildc.
Looptijd
1 jaar
1 jaar
1 jaar
Validatie
1 domein
2 domeinen
Onbeperkt
Verzekerde waarde
€ 50.000
€ 50.000
€ 50.000
Per extra domein
N.v.t.
€ 25,- p/jaar
N.v.t.
  Voor € 3,50 p/mnd
€ 42,00 p/jaar
Voor € 7,75 p/mnd
€ 93,00 p/jaar
Voor € 18,75 p/mnd
€ 225,00 p/jaar
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu

SSL-certificaten uitgebreide validatie

  EV standard EV multidomain
Groene adresbalk
 
 
Commerciële functie
 
 
Webshops
 
 
Banken websites
 
 
Extra beveiliging
 
 
Inzage bedrijfsgegevens
 
 
Controle bedrijfsgegevens
 
 
Controle domeinhouder
 
 
Controle aanvrager
 
 
Hoger in Google
 
 
Certificaat
Sectigo EV
Sectigo EV MDC
Looptijd
1 jaar
1 jaar
Validatie
1 domein
2 domeinen
Verzekerde waarde
€ 1.750.000
€ 1.750.000
Per extra domein
N.v.t.
€ 50,- p/jaar
  Voor € 10,50 p/mnd
€ 126,00 p/jaar
Voor € 20,75 p/mnd
€ 249,00 p/jaar
  Bestel nu Bestel nu

Toelichting op het SSL-certificaten aanbod

Enkel domein

Onze basic SSL-certificaten zijn de standaard certificaten en beveiligen een enkele domeinnaam. Wanneer het SSL-certificaat wordt besteld voor een domeinnaam met ‘www’ dan kunnen we, indien gewenst, ook de variant zonder ‘www’ gratis toevoegen. Hierdoor is het SSL-certificaat geldig voor met en zonder ‘www’.

Wildcard

De wildcard SSL-certificaten beveiligen alle subdomeinen van één domeinnaam.

Multidomain

Met onze multidomain SSL-certificaten is het mogelijk om meerdere domeinnamen binnen één SSL-certificaat te beveiligen. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard en kan het een uitkomst zijn bij een beperkte beschikbaarheid van IP-adressen. Deze SSL-certificaten zijn ook geschikt voor het beveiligen van Microsoft Exchange.

Met een SSL-certificaat hoger in Google’s zoekresultaten

Vanaf begin 2017 markeert Google Chrome websites die geen gebruikmaken van een SSL-certificaat en inlog- of betaalgegevens verwerken als onveilig. Daarnaast plaatst Google websites die wel voorzien zijn van een SSL-certificaat hoger in de zoekresultaten. Daarmee wil de zoekmachine websitebeheerders stimuleren om hun websites veiliger te maken.

Het ligt in de lijn der verwachting dat andere browsers het voorbeeld van Google zullen volgen.

Vertrouwde SSL-certificaten leverancier

We leveren SSL-certificaten van Sectigo. Deze worden door tenminste 99% van alle internetgebruikers als vertrouwd aangemerkt. Onze SSL-certificaten zijn dus net zo vertrouwd als certificaten van partijen als Verisign of Thawte, welke overigens een stuk duurder zijn.

Verschillende type validatie

Er zijn drie verschillende type validatie voor SSL-certificaten. Hoe uitgebreider de validatie, hoe veiliger deze is.

Domeinvalidatie

Een SSL-certificaat met domeinvalidatie bevat geen bedrijfsgegevens en wordt gevalideerd op basis van een domeinnaam. Er wordt uitsluitend gecontroleerd of de aanvrager van het SSL-certificaat controle heeft over het domein waarvoor het wordt aangevraagd. Het SSL-certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 256-bits encryptie.

Domeinvalidatie certificaten zijn alleen toepasbaar op een enkel domeinnaam. Wanneer u dit certificaat aanvraagt, is deze geldig voor het website-adres met en zonder ‘www’. Domeinvalidatie SSL-certificaten worden voornamelijk gebruikt bij websites waarbij het hebben van een https-verbinding voldoende is, denk hierbij aan webmail of een intranet-omgeving.

Organisatievalidatie

Organisatievalidatie SSL-certificaten worden gevalideerd op basis van een domeinnaam, telefoonnummer, domeinnaamhouder en bedrijfsgegevens (KvK). Dit SSL-certificaat bevat bedrijfsgegevens en websitebezoekers kunnen aan de hand hiervan controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn.

De bedrijfsgegevens worden in het SSL-certificaat opgenomen, maar niet prominent in de browser getoond zoals dat bij een uitgebreide validatie wel het geval is. Dit type SSL-certificaat is zeer geschikt voor publieke websites zonder commerciële functie.

Uitgebreide validatie

Uitgebreide validatie SSL-certificaten worden gevalideerd op basis van de domeinnaam, telefoonnummer van de domeinnaamhouder en bedrijfsgegevens. Verder dient er een document te worden ingevuld en ondertekend.

Uitgebreide validatie SSL-certificaten bevatten naast een domeinnaam een bedrijfsnaam in een groene adresbalk. Deze SSL-certificaten bevatten naast één of meerdere domeinnamen ook een bedrijfsnaam. Bezoekers kunnen hierdoor controleren wie de eigenaar van de website is. Dit type SSL-certificaat is geschikt voor publieke websites met commerciële functie en banken.

 

VDX werkt samen met leveranciers als Spam Experts, Microsoft, SIDN, Patchman, Plesk en Comodo

VDX werkt met veel succes samen met deze partners