Word reseller
verdien geld met
de zaken die je
elke dag doet. Lees verder

Waarom reseller worden?

Reseller bij VDX

Als Internet je werkgebied is, kun je meeprofiteren van het succes van VDX. Wij bieden een soepel bestelproces en transparante prijsstructuur voor domeinnamen en hosting-opties; jij concentreert je op je zaken en klanten. VDX kent twee typen resellers: administratieve en technische.

Administratieve reseller

Via jouw website of bedrijf verkoop je de diensten en producten van VDX. In ruil hiervoor ontvang je een directe en jaarlijks terugkerende (bij continuering van contract door klant) commissie. De directe commissie is van toepassing bij producten en diensten met opstartkosten. Dit type reseller heeft zelf meestal geen technische kennis en laat de support volledig aan VDX over. Dat is geen probleem, want VDX staat bekend om de goede service die we leveren.

Een voorbeeld:

Je registreert als reseller een .com domein ter waarde van € 20,- jaarlijks en € 10,- eenmalige opstartkosten voor een klant. Daarnaast bestel je een Linux webhostingpakket Basic voor € 80,64 per jaar.

In het eerste jaar krijg je totaal € 15,18 resellerpremie en in de jaren daarna telkens € 12,68 zolang het contract doorloopt. Naast deze aantrekkelijke premie heb je geen omkijken naar technische of administratieve zaken met betrekking tot registraties!

  • eenmalig 25% op € 10,- opstartkosten = € 2,50
  • jaarlijks 15% op € 20,-, abonnementskosten domeinnaam = € 3,-
  • jaarlijks 12% op € 80,64 webhostingkosten = € 9,68

Technische reseller

Een technische reseller gebruikt VDX als 'groothandel'. Je koopt een resellerpakket in bij VDX dat je vervolgens opdeelt in jouw eigen kleinere webhostingpakketten. Deze webhostingpakketten verkoop je aan jouw klanten tegen je eigen tarief. VDX doet het systeemonderhoud en jij onderhoudt het contact met jouw eigen klanten. Dit type reseller heeft meestal de nodige technische kennis in huis en is in staat om als eerstelijns support-contact te handelen. Daarbij natuurlijk terzake kundig ondersteunt door de Helpdesk van VDX.

Als resellers beschik je bij VDX over een state-of-the-art beheeromgeving waarin je de status van alle transacties en commissies en -in het geval van de technische resellers-  de configuratie van je producten kunt beheren. 24x7x365.

Bekijk alle Linux Resellerpakketten

Bekijk alle Windows Resellerpakketten

 

Voordelen op een rij

  • Aantrekkelijke resellerpakketten voor zowel Linux en Windows.
  • Hosten bij de bron.
  • Aantrekkelijke premie op domeinnamen.
  • Je beschikt over een state-of-the-art netwerk.
  • Jij onderhoudt het contact met je klanten, wij beheren de techniek.
  • Uitstekende telefonisch support, elke dag. Ook 's avonds en in het weekend.

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners