Anti-Spam PASS image
Anti-Spam
Een schone inbox
met PASS van VDX
Bestel

Premium Anti-Spam Service (PASS)

PASS voor Webhosting en MX

Iedereen wordt dagelijks geteisterd door ongewenste en besmette e-mail, beter bekend als ‘spam’. Spam vormt een direct risico voor de stabiliteit en veiligheid van je bedrijfsnetwerk. VDX biedt PASS aan om je e-mailverkeer optimaal te beschermen.

Info over Anti-Spam van VDX

PASS als oplossing tegen ongewenste e-mail

De Premium Anti-Spam Service (PASS) is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing. Hierdoor kun je de mailboxen en servers beschermen tegen grote hoeveelheden ongewenste e-mail. PASS stopt 99,9% van de spam, doordat het is opgebouwd uit een uitgebreid cluster van Barracuda spam firewalls. 

Wil je weten welk type pakket voor jou de beste keuze is? Neem dan direct contact met ons op via 088 00 749 00.

Pakketten | PASS Webhosting

 • Premium Anti Spam Service WEB

  Domeinnamen
  1
  Mailboxen
  onbeperkt
  Fair Use Policy
  Ja
  Domein bij VDX
  Ja
  Hosting bij VDX
  Ja
  Incl. fallback
  Ja
  Update
  per uur
  € 2,50 per maand
  € 30,00 per jaar Bestel

Pakketten | PASS MX

 • PASS MX 5

  Domeinnamen
  1
  Mailboxen
  5
  Fair Use Policy
  Ja
  Domein bij VDX
  Nee
  Hosting bij VDX
  Nee
  Incl. fallback
  Ja
  Update
  per uur
  € 8,50 per maand
  € 102,00 per jaar
 • PASS MX 10

  Domeinnamen
  1
  Mailboxen
  10
  Fair Use Policy
  Ja
  Domein bij VDX
  Nee
  Hosting bij VDX
  Nee
  Incl. fallback
  Ja
  Update
  per uur
  € 15,50 per maand
  € 186,00 per jaar
 • PASS MX 20

  Domeinnamen
  1
  Mailboxen
  20
  Fair Use Policy
  Ja
  Domein bij VDX
  Nee
  Hosting bij VDX
  Nee
  Incl. fallback
  Ja
  Update
  per uur
  € 30,00 per maand
  € 360,00 per jaar
 • PASS MX 50

  Domeinnamen
  1
  Mailboxen
  50
  Fair Use Policy
  Ja
  Domein bij VDX
  Nee
  Hosting bij VDX
  Nee
  Incl. fallback
  Ja
  Update
  per uur
  € 60,00 per maand
  € 720,00 per jaar

Unieke PASS eigenschappen

Domein bij VDX

Voor PASS WEB is het noodzakelijk dat je domeinnaam waaraan je PASS WEB wilt koppelen bij VDX is geregistreerd. Hierdoor is het voor ons eenvoudiger om PASS WEB aan te maken, waardoor we PASS WEB ook goedkoper aan kunnen bieden dan PASS MX. Voor PASS MX is het niet noodzakelijk dat je domein geregistreerd is bij VDX.

Hosting bij VDX

Voor PASS WEB is het noodzakelijk dat je hostingaccount waaraan je PASS WEB wilt koppelen bij VDX is gehuisvest. Hierdoor is het voor ons eenvoudiger om PASS WEB aan te maken op je hostingaccount, waardoor we PASS WEB ook goedkoper aan kunnen bieden dan PASS MX. Voor PASS MX is het niet noodzakelijk dat je hosting is gehuisvest bij VDX.

Fallback

In het geval van calamiteiten wordt de e-mail opgevangen op de fallbackserver(s) en wordt het alsnog afgeleverd wanneer de spamfilters weer werken.

Update frequentie

PASS beschikt over een zelflerend spamfilter. Het spamfilter wordt ieder uur voorzien van de nieuwste definities en leert door inkomende e-mail beter te onderscheiden wat spam is.

PASS vs. standaard anti-spam

Bij PASS heb je de mogelijkheid om verdachte e-mails in quarantaine af te laten leveren. Hierdoor kun je achteraf zelf bepalen welke e-mails alsnog aangemerkt mogen worden als legitiem. De standaard anti-spam filters die inbegrepen zijn op alle hostingpakketten van VDX, worden elke dag geupdated. PASS wordt ieder uur geupdated, waardoor het veel sneller de laatste spam en virussen kan detecteren en filteren. Ook de fallbackfunctionaliteit is een toegevoegde waarde van PASS ten opzichte van standaard anti-spam. De fallbackfunctie zorgt er in geval van calamiteiten voor dat de e-mail op de fallbackserver(s) wordt opgevangen om alsnog afgeleverd te worden wanneer de spamfilters weer werken.

Infrastructuur

Bijna iedere organisatie is tegenwoordig afhankelijk van de continuïteit van het e-mailverkeer. VDX begrijpt dit als geen ander. Vandaar dat PASS binnen een zogenaamde redundante infrastructuur is geplaatst. Ook het cluster van spam firewalls zelf is redundant (N+1). Mocht om onvoorziene redenen het gehele cluster uitvallen, dan is er altijd nog een apart cluster van fallback e-mailservers op een fysiek andere locatie beschikbaar die de mail opvangt.

Ook voor particulieren

PASS is ook leverbaar aan particuliere gebruikers.

Fair Use Policy (FUP)

Een PASS account neem je per mailbox en conform de staffel af. Het aantal e-mails dat door PASS gecontroleerd wordt, is onderhevig aan onze daarvoor opgestelde Fair Use Policy (FUP). Onder onze FUP wordt toegestaan dat er tot maximaal 2.000 e-mails per mailbox per maand door PASS worden afgeleverd. Deze limiet wordt niet hard gehanteerd en bij het afleveren van meer dan 2.000 e-mails per mailbox zul je de e-mail nog steeds blijven ontvangen. Wij nemen in dat geval contact met je op voor een aangepaste prijsstelling.

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners

Een score van 5 sterren bij ISPGids.com We streven naar 100% tevreden klanten

VDX 97 out of 100 based on 94 ratings. 94 user reviews.