Informatie over Anti-spam

Premium Anti-Spam Service (PASS)

Jij en je medewerkers worden waarschijnlijk dagelijks geteisterd door ongewenste en besmette e-mail, beter bekend als ‘spam’. Dit is frustrerend, zeker omdat het verwijderen ervan ook nog eens veel tijd kost. Besmette e-mail is daarnaast een direct risico voor de stabiliteit en beveiliging van je bedrijfsnetwerk. Het totale Nederlandse e-mailverkeer bestaat op dit moment voor gemiddeld 90 procent uit spam. Spam is dus een risico dat continu aanwezig is. Reden te meer om je e-mailverkeer optimaal te beschermen.

De oplossing tegen ongewenste e-mail

De Premium Anti-Spam Service is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing voor organisaties. Hierdoor kun je de servers en mailboxen schoon houden, terwijl je internetverbinding niet onnodig wordt belast door hoeveelheden ongewenste e-mail. PASS stopt 99,9% van de spam, doordat het is opgebouwd uit een uitgebreid cluster van Spam Firewalls van Barracuda Networks.

Voordelen van PASS

  • Optimale bescherming tegen ongewenste en besmette e-mail.
  • Spam wordt onderschept voordat het je bedrijfsnetwerk bereikt.
  • Besparing van tijd, geld en frustratie.
  • Geen extra investeringen in additionele hard- of software.
  • Scannen en updaten gaat volledig geautomatiseerd.
  • Eenvoudig instelbaar op gebruikersniveau.
  • Inzicht in online statistieken en rapporten.
  • Platformonafhankelijk.
  • Geschikt voor organisaties met eigen e-mailserver(s) maar ook voor losse e-mailadressen.
  • PASS wordt meerdere malen per dag geüpdatet om optimaal beschermd te zijn tegen de nieuwste soorten ongewenste en besmette e-mail.

 

PASS voor Webhosting

Wanneer je een webhosting account hebt bij VDX, dan kies je voor deze versie. Wij zorgen dan voor de volledige installatie en configuratie op de webhosting server. Ook zorgen wij voor de benodigde aanpassingen aan de nameservers van uw domeinnaam.

PASS voor MX

Wanneer je beschikt over een eigen e-mail server, bijvoorbeeld op je kantoor, dan kies je voor PASS voor MX. Nadat wij je account hebben geconfigureerd, ontvang je van ons de informatie die je nodig hebt om de aanpassingen in de nameservers van uw domeinnaam te maken. Je geeft tijdens de bestelprocedure de hostname of het IP adres op van de server waarop de ‘schone’ e-mail afgeleverd mag worden.

Bekijk hier alle Premium Anti-Spam Services

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners