Garandeer een schone inbox met premium anti-spam service (PASS)
Anti-Spam
Een schone inbox
met PASS van VDX
Bestel

Anti-spam oplossing

Het totale Nederlandse e-mailverkeer bestaat voor gemiddeld 90% uit spam; van ongewenste reclame tot phishing mail. De premium anti-spam service (PASS) van VDX zorgt ervoor dat 99,9% van de spam wordt gestopt en nooit je mailbox bereikt. Hiermee voorkom je het continu handmatig moeten verwijderen van spam en verhoog je de stabiliteit en beveiliging van je bedrijfsnetwerk.

  • Optimale bescherming tegen spam;
  • Geen investeringen in hard- en software nodig;
  • Eenvoudig instelbaar op gebruikersniveau;
  • Continu automatische updates tegen spam;
  • Inzicht in online statistieken en rapporten.

PASS voor webhosting

  PASS Web
Domeinnamen
1
Mailboxen
onbeperkt
Fair Use Policy
 
Domein bij VDX
 
Hosting bij VDX
 
Incl. fallback
 
Update
per uur
  € 2,50 p/mnd
€ 30,00 p/jaar
  Bestel nu

PASS voor e-mail

  PASS MX5 PASS MX10 PASS MX15 PASS MX20
Domeinnamen
1
1
1
1
Mailboxen
5
10
20
50
Fair Use Policy
 
 
 
 
Domein bij VDX
 
 
 
 
Hosting bij VDX
 
 
 
 
Incl. fallback
 
 
 
 
Update
per uur
per uur
per uur
per uur
  € 8,50 p/mnd
€ 102,00 p/jaar
€ 15,50 p/mnd
€ 186,00 p/jaar
€ 30,00 p/mnd
€ 360,00 p/jaar
€ 60,00 p/mnd
€ 720,00 p/jaar
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu Bestel nu

Premium anti-spam voor webhosting

Als je al een webhosting pakket hebt bij VDX, dan in de premium anti-spam service voor webhosting de juiste keuze. We verzorgen de installatie en configuratie van de anti-spam service. Mochten er aanpassingen aan de nameservers van je domeinnaam nodig zijn, dan verzorgen we dit ook voor je. Zo heb je er dus geen omkijken naar.

Premium anti-spam voor e-mail

Als je een eigen e-mailserver hebt, dan is de anti-spam service voor MX de oplossing. We configureren je account en hierna ontvang je de informatie die je nodig hebt om de aanpassingen in de nameservers van je domeinnaam door te voeren.

Tijdens het bestellen van deze anti-spamoplossing geef je de hostname of het IP-adres van de server door waarop de ‘schone’ e-mail dient te worden afgeleverd. Op deze manier ben je optimaal beschermd tegen ongewenste e-mail.

De premium anti-spam service van VDX

Naast de antivirus en anti-spam filters die onze diensten al standaard bevatten, kunnen we je ook een premium anti-spam service bieden. Deze service is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing voor organisaties.

Ongewenste e-mail wordt door een uitgebreid cluster van Barracuda Networks spam firewalls onderschept voordat het je bedrijfsnetwerk bereikt. Tevens is het mogelijk om verdachte e-mails in quarantaine te laten afleveren. Hierdoor kun je achteraf zelf bepalen of de e-mail mag worden aangemerkt als legitiem e-mailverkeer.

Onze premium anti-spam service houdt 99,9% van spam en virussen tegen.

Altijd beschermd tegen spam

Bij de premium anti-spam service vindt er ieder uur een update plaats. Je bent dus altijd voorzien van de nieuwste definities en hierdoor optimaal beschermd tegen spam en virussen. Tevens bevat onze anti-spamoplossing een fallback functie. Deze zorgt ervoor dat tijdens calamiteiten de e-mail op fallback servers wordt afgeleverd. 

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners