Garandeer een schone inbox met premium anti-spam service (PASS)
Anti-Spam
Een schone inbox
met PASS van VDX
Bestel

Anti-spam oplossing

Het totale Nederlandse e-mailverkeer bestaat voor gemiddeld 90% uit spam; van ongewenste reclame tot phishing mail. De premium anti-spam service (PASS) van VDX zorgt ervoor dat 99,9% van de spam wordt gestopt en nooit uw mailbox bereikt. Hiermee voorkomt u het continu handmatig moeten verwijderen van spam en verhoogt u de stabiliteit en beveiliging van uw bedrijfsnetwerk.

  • Optimale bescherming tegen spam;
  • Geen investeringen in hard- en software nodig;
  • Eenvoudig instelbaar op gebruikersniveau;
  • Continu automatische updates tegen spam;
  • Inzicht in online statistieken en rapporten.

PASS voor webhosting

  PASS Web
Domeinnamen
1
Mailboxen
onbeperkt
Fair Use Policy
 
Domein bij VDX
 
Hosting bij VDX
 
Incl. fallback
 
Update
per uur
  € 2,50 p/mnd
€ 30,00 p/jaar
  Bestel nu

PASS voor e-mail

  PASS MX5 PASS MX10 PASS MX15 PASS MX20
Domeinnamen
1
1
1
1
Mailboxen
5
10
20
50
Fair Use Policy
 
 
 
 
Domein bij VDX
 
 
 
 
Hosting bij VDX
 
 
 
 
Incl. fallback
 
 
 
 
Update
per uur
per uur
per uur
per uur
  € 8,50 p/mnd
€ 102,00 p/jaar
€ 15,50 p/mnd
€ 186,00 p/jaar
€ 30,00 p/mnd
€ 360,00 p/jaar
€ 60,00 p/mnd
€ 720,00 p/jaar
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu Bestel nu

Premium anti-spam voor webhosting

Als u al een webhosting pakket hebt bij VDX, dan is de premium anti-spam service voor webhosting de juiste keuze. We verzorgen de installatie en configuratie van de anti-spam service. Mochten er aanpassingen aan de nameservers van uw domeinnaam nodig zijn, dan verzorgen we dit ook voor u. Zo heeft u er dus geen omkijken naar.

Premium anti-spam voor e-mail

Als u een eigen e-mailserver heeft, dan is de anti-spam service voor MX de oplossing. We configureren uw account en hierna ontvangt u de informatie die u nodig heeftt om de aanpassingen in de nameservers van uw domeinnaam door te voeren.

Tijdens het bestellen van deze anti-spamoplossing geeft u de hostname of het IP-adres van de server door waarop de ‘schone’ e-mail dient te worden afgeleverd. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen ongewenste e-mail.

De premium anti-spam service van VDX

Naast de antivirus en anti-spam filters die onze diensten al standaard bevatten, kunnen we u ook een premium anti-spam service bieden. Deze service is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing voor organisaties.

Ongewenste e-mail wordt door een uitgebreid cluster van Barracuda Networks spam firewalls onderschept voordat het uw bedrijfsnetwerk bereikt. Tevens is het mogelijk om verdachte e-mails in quarantaine te laten afleveren. Hierdoor kunt u achteraf zelf bepalen of de e-mail mag worden aangemerkt als legitiem e-mailverkeer.

Onze premium anti-spam service houdt 99,9% van spam en virussen tegen.

Altijd beschermd tegen spam

Bij de premium anti-spam service vindt er ieder uur een update plaats. U bent dus altijd voorzien van de nieuwste definities en hierdoor optimaal beschermd tegen spam en virussen. Tevens bevat onze anti-spamoplossing een fallback functie. Deze zorgt ervoor dat tijdens calamiteiten de e-mail op fallback servers wordt afgeleverd. 

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners