Office 365 Business, altijd en overal kunnen werken op elk apparaat
Office 365 Business Essentials
Vanaf € 3,95 per maand
Bestel nu

Office 365 Business Essentials

Overal en altijd kunnen werken

Maak, bewerk en deel uw Word-, PowerPoint-, Excel- en OneNote-bestanden online. Waar en wanneer u wilt, vanaf elk apparaat.

Samenwerken in de cloud
Bewaar, synchroniseer en deel uw bestanden online in de cloud. Zo heeft u altijd toegang tot up-to-date bestanden welke u realtime met anderen kunt bewerken.

Eenvoudige installeren en beheren
Aan de hand van een duidelijke handleiding kunt u eenvoudig gebruikers instellen. U heeft vanaf elke locatie toegang tot het beheercentrum. Met Office 365 zijn uw services altijd beschikbaar en altijd up-to-date.

Optioneel Support pakket
Omdat Office 365 standaard zonder support wordt geleverd biedt VDX u de mogelijkheid een Support pakket toe te voegen aan uw abonnement. Klik hier en lees meer.

 

Office 365 Business Essentials:

 

 Outlook 

Gebruik de uitgebreide en vertrouwde Outlook-omgeving voor geavanceerde e-mail. Toegankelijk vanaf uw bureaublad of vanuit uw webbrowser met de Outlook Web App. Elke gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan bijlagen van maximaal 150 MB verzenden.

Online vergaderen

Online vergaderingen met audio en video hosten. Met één muisklik uw scherm delen en een videovergadering in HD opstarten.

 Skype

Via chatberichten, telefoon- of videogesprekken communiceren met andere gebruikers van ‘Skype voor Bedrijven’. Via uw onlinestatus maakt u uw beschikbaarheid kenbaar.

 Yammer

Met de zakelijke toepassingen van Yammer kunnen u en uw collega’s contact leggen met de juiste personen, informatie uitwisselen en de voortgang van projecten bewaken. Verzet meer werk in minder tijd!

 OneDrive

Met ‘OneDrive voor Bedrijven’ heeft elke gebruiker 1 TB aan opslagcapaciteit. Met deze applicatie heeft u vrijwel overal toegang tot uw documenten. Deel bestanden met personen binnen en buiten uw organisatie en bepaal wie welk bestand kan zien en bewerken. Synchroniseer bestanden eenvoudig met PC's, Macs en mobiele apparaten.

 Teamsites

Maak documenten eenvoudiger toegankelijk en makkelijker deelbaar met een basisopslagruimte van 10 GB. Daarbij krijgt elke gebruiker 500 MB extra opslagruimte.

 Office Online

Creëer en bewerk uw Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten vanuit uw favoriete browser.

 Sway

Met Sway, een nieuwe Office 365-app, kunt u vanaf uw smartphone of tablet of vanuit uw browser moeiteloos interactieve rapporten op het web maken. Maar u kunt er ook presentaties, nieuwsbrieven en trainingen op vormgeven. Sways zijn eenvoudig te delen en zien er mooi uit op elk scherm.

 Office Delve

Blijf op de hoogte! Zoek en vind inhoud in Office 365 op basis van persoonlijke inzichten. Office Delve is het eerste hulpprogramma dat wordt aangestuurd door Office Graph: een verzameling geanalyseerde signalen en inzichten verkregen uit het gedrag van de gebruikers en hun relatie tot inhoud, onderwerpen en contactpersonen.
  • Office 365 Business Essentials

    Onlineversies van Office met videovergaderingen en e-mail
    _______________________________
    Outlook geïnstalleerd
    Nee
    Word geïnstalleerd
    Nee
    Excel geïnstalleerd
    Nee
    PowerPoint geïnstalleerd
    Nee
    OneNote geïnstalleerd
    Nee
    Publisher geïnstalleerd
    Nee
    Exchange Online
    Ja
    Word Online
    Ja
    Excel Online
    Ja
    PowerPoint Online
    Ja
    OneDrive Business
    Ja
    Skype for Business
    Ja
    E-mail postvak
    50 GB
    Opslag bestanden
    1 TB
    HD-videovergaderen
    Ja
    € 3,95 per maand
    per licentie Bestel nu

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners