Plesk - een makkelijke start in domeinbeheer

Plesk - een makkelijke start in domeinbeheer

Plesk - een makkelijke start voor je nieuwe website

Steeds meer particulieren willen een domein registreren of een eigen server hosten. Dat is nog nooit zo makkelijk geweest. Maar toch staan sommige mensen niet te springen om een website te starten. 'Dat is teveel programmeren, dat kan ik niet'. 'Nee hoor, ik ga niet beginnen aan zo'n immens project'. Wij hebben goed nieuws voor je. Programmeren is ook nog nooit zo makkelijk geweest met Plesk, het wereldberoemde control panel dat bekend staat om zijn gemak!

Wat is Plesk precies?

Simpele en krachtige domeinbeheer... wie wilt dat nou niet? Natuurlijk wil je niet avonden bezig zijn met het programmeren van websites en servers. En je wilt ook niet afhankelijk zijn van je domeinprovider om elke week jouw problemen op te lossen tegen betaling. Het managen van je domeinnamen en websites moet gewoon vlekkeloos kunnen. Vinden wij tenminste. Daarom werkt VDX samen met Plesk, het beste website control panel voor iedereen. Als grootste Plesk provider in Nederland heeft VDX een uniek product in handen dat garant staat voor fijne en makkelijke domeinbeheer. Met een breed assortiment aan gebruiksvriendelijke applicaties kun jij alle kanten op met je websites. En geen moeilijke codes of cijfers; alles werkt in een handomdraai. Vanaf elke werkplek kun je met Plesk veilig en snel wijzigingen aanbrengen aan jouw  domeinnaam en/of website.

Gebruiksvriendelijk voor elke website

Als ondernemer kan jij makkelijk jouw projecten beheren op je webhosting, maar ook als reseller kan jij meteen aan de slag. De makkelijk te begrijpen interface garandeert dat je met slechts een paar klikken al veel resultaat kunt behalen op het gebied van websitebeheer, domeinbeheer, veiligheid, antispam en sitemanagement. Met Plesk heb jij alle controle over je domeinen, websites en klanten. Kies daarom de makkelijke optie en ga vandaag nog aan de slag met Plesk.

 

Ben je benieuwd wat Plesk voor jouw website kan betekenen?

Kijk hier naar de uitgebreide mogelijkheden van het nieuwste Plesk Onyx systeem.