Plesk – het makkelijkste en veiligste control panel

Plesk - het makkelijkste en veiligste control panel

  • Simpele en krachtige sitemanagement
  • Verschillende extensies om je website te boosten
  • Aanpassen van je website in eigen beheer

Het managen van je domeinnamen en websites moet altijd probleemloos gaan. Aanpassingen aan je domeinconfiguratie zonder moeilijkheden of verschillende applicaties integreren in je website; dat moet allemaal kunnen in een handomdraai. Daarom werkt VDX samen met Plesk, het beste website control panel voor elke ondernemer. Met een breed assortiment aan gebruiksvriendelijke applicaties kun jij je online aanwezigheid een flinke boost geven. Vanaf elke werkplek kun je met Plesk veilig en snel wijzigingen aanbrengen aan jouw  domeinnaam en/of website.

Waarom kiezen voor Plesk?

Bij VDX vinden we het belangrijk dat al onze klanten op eigen kracht kunnen werken aan hun domeinnaam en/of website. Alle mogelijkheid hebben om met je website te doen wat je zou willen; Met Plesk is dat nog nooit zo makkelijk geweest.

Als ondernemer kan jij makkelijk jouw projecten beheren op je webhosting, maar ook als reseller. En het beste is, je hebt er geen enkele programmeerervaring voor nodig! De makkelijk te begrijpen interface garandeert dat je met slechts een paar klikken al veel resultaat kunt behalen op het gebied van websitebeheer, domeinbeheer, veiligheid, antispam en sitemanagement. Met Plesk heb jij de controle over je domeinen, websites en klanten. Kies daarom de makkelijke optie waarmee je snel en simpel verandering kunt brengen in je domeinen.

Voordelen van Plesk

Met hulp van de nieuwste versie (Plesk Onyx) heb jij een grote verscheidenheid aan opties tot je beschikking. Een paar voordelen zijn:

Wordpress Toolkit – Ontwerp en bouw op makkelijke wijze je eigen webpagina’s binnen enkele minuten.

Back-up support – Altijd een veilige opslag van je bestanden in het geval van errors. Met Plesk is het ook mogelijk incrementele back-ups te maken.

Docker support – Verplaats makkelijk applicaties op je server. Hierdoor heeft jouw server optimale snelheid.

Git support – Via Plesk tranfer je nieuwe projecten direct op je webhosting en kun je jouw projecten zonder risico delen met andere gebruikers.

Programmeertaal support – Als je niet wilt werken in PHP, kun je ook werken met programmeertalen als Node.js, Ruby en Python. Zie meteen het resultaat in je browser.

Optimale security – De veiligheid van je site en webhosting worden gegarandeerd door verschillende applicaties als ModSecurity, Intrusion-Detection en Fail2Ban. Hiervoor ben je beschermd voor netwerkaanvallen en hackers.

Antispam – Via een selectie mailprotocols bescherm jij jezelf tegen spamberichten en filter je tussen alle relevante berichten en spam.

Plesk maakt jouw werk makkelijk

Plesk staat garant voor een makkelijk en uitgebreid control panel Via Plesk heb jij altijd de touwtjes in handen. Kom niet meer voor verrassingen te staan en bestel vandaag nog een pakket bij VDX. Zo ben jij straks de baas over je eigen domein, met alle applicaties die je maar nodig kunt hebben. Gewoon zoals het hoort.

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners