WordPress hosting

Als u een eigen website wilt maken, maar u beschikt niet over technische kennis, kunt u gebruikmaken van de gratis software WordPress. Dit is een open source softwarepakket dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt om een eigen website te maken. Van beginners tot gevorderden.

Onze webhosting en private hosting server pakketten zijn geoptimaliseerd voor WordPress hosting. Daarnaast zijn alle webhosting pakketten voorzien van Patchman, waardoor u altijd proactief op de hoogte wordt gehouden van de laatste software updates. Hierdoor is uw WordPress website altijd veilig.

 • Geen technische kennis nodig;
 • Grote, actieve WordPress community voor vragen;
 • Vele gratis plugins en thema’s beschikbaar;
 • Gereed voor mobiele website.
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu
  Webhosting-S Webhosting-M Webhosting-L
  Voor € 5,00 p/mnd Voor € 10,00 p/mnd Voor € 15,00 p/mnd
Schijfruimte (SSD)
10 GB
50 GB
100 GB
Dataverkeer
onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
Databases
2
10
100
E-mailboxen
10
50
100
Antispam/Antivirus
 
 
 
wordpress
 
 
 

 

WordPress is gebruiksvriendelijk

WordPress is geschikt voor beginnende als ook gevorderde gebruikers. U heeft geen technische kennis of verstand van programmeertalen nodig voor het bouwen van een professionele eigen website. Vanuit uw Plesk control panel installeert u snel en gemakkelijk WordPress op uw WordPress hosting pakket, waarna u aan de slag kunt met het bouwen van uw website.

Kies eenvoudig voor een kant-en-klare template en/of webshopfunctionaliteit, voeg uw plugins toe voor bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie en gebruik widgets om de indeling van uw WordPress website te veranderen.

Thema’s voor uw WordPress website

Aan de hand van beschikbare thema’s - die u op internet kunt vinden - bepaalt u zelf hoe uw WordPress website eruit komt te zien. Bijkomend voordeel is dat de meeste thema’s zich automatisch aanpassen aan een tablet en smartphone. Zo is uw eigen website op elk apparaat perfect zichtbaar.

WordPress-plugins

Doordat er door de WordPress community actief wordt ontwikkeld, zijn er duizenden plugins te beschikbaar voor uw website, variërend van webformulieren tot en met social media integratie. U voegt deze naar eigen wens toe via het gebruikersgedeelte van WordPress.

Actieve Wordpress community

Wereldwijd maken er miljoenen mensen gebruik van WordPress voor hun website. Hierdoor wordt er door de WordPress community veel ontwikkeld en biedt deze ook hulp waar nodig. WordPress heeft bijvoorbeeld een supportwebsite waar gebruikers elkaar helpen en u uw vragen kunt stellen.

WordPress hosting in 3 stappen

U wilt uw eigen website bouwen en hebt gekozen voor het gebruiksgemak van WordPress. In 3 stappen kunt u beginnen met het bouwen van uw website.

 1. Selecteer uw WordPress hosting pakket
  Selecteer uw gewenste WordPress hosting pakket. Maakt u een kleine website en verwacht u weinig bezoekers, dan heeft u aan een Webhosting-S pakket voldoende. Heeft u een grote website met veel bezoekers dan is het Webhosting-L pakket voor u de beste optie.
 2. Registreer uw domeinnaam
  Controleer of uw domeinnaam nog beschikbaar is en registreer deze. Zo is uw website voor iedereen op internet bereikbaar.
 3. Installeer WordPress
  Installeer WordPress eenvoudig via het Plesk control panel op uw WordPress hosting pakket. Vervolgens kiest u uw gewenste thema’s en kunt u beginnen met het bouwen van uw website.

Producten bij WordPress

 • Anti-Spam

  De Premium Anti-Spam Service (PASS) is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing.
  Vanaf
  € 2,50 per maand Meer informatie
 • Domeinnamen

  Registreer nu eenvoudig uw eigen unieke domeinnaam. We leveren meer dan 500 verschillende extensies, zoals .NL, COM, .EU, .SHOP.
  Vanaf
  € 8,00 per jaar Meer informatie
 • Private Hosting

  Profiteer van een eigen hosting server die alleen door u wordt gebruikt. Hierdoor heeft u geen last van andere gebruikers.
  Vanaf
  € 59,00 per maand Meer informatie
 • SSL-certificaten

  Beveilig de verbinding tussen uw website en de klant met een SSL-certificaat. Zo kunnen uw klantgegevens niet worden onderschept.
  Vanaf
  € 1,00 per maand Meer informatie

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners