WordPress hosting

Als je een eigen website wilt maken, maar je beschikt niet over technische kennis, kun je gebruikmaken van de gratis software WordPress. Dit is een open source softwarepakket dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt om een eigen website te maken. Van beginners tot gevorderden.

Onze webhosting en private hosting server pakketten zijn geoptimaliseerd voor WordPress hosting. Daarnaast zijn alle webhosting pakketten voorzien van Patchman, waardoor je altijd proactief op de hoogte wordt gehouden van de laatste software updates. Hierdoor is jouw WordPress website altijd veilig.

 • Geen technische kennis nodig;
 • Grote, actieve WordPress community voor vragen;
 • Vele gratis plugins en thema’s beschikbaar;
 • Gereed voor mobiele website.
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu
  Webhosting-S Webhosting-M Webhosting-L
  Voor € 5,00 p/mnd Voor € 10,00 p/mnd Voor € 15,00 p/mnd
Schijfruimte (SSD)
10 GB
50 GB
100 GB
Dataverkeer
onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
Databases
2
10
100
E-mailboxen
10
50
100
Antispam/Antivirus
standaard
standaard
standaard
wordpress
ondersteunt WordPress
ondersteunt WordPress
ondersteunt WordPress

 

WordPress is gebruiksvriendelijk

WordPress is geschikt voor beginnende als ook gevorderde gebruikers. Je hebt geen technische kennis of verstand van programmeertalen nodig voor het bouwen van een professionele eigen website. Vanuit je Plesk control panel installeer je snel en gemakkelijk WordPress op je WordPress hosting pakket, waarna je aan de slag kunt met het bouwen van je website.

Kies eenvoudig voor een kant-en-klare template en/of webshopfunctionaliteit, voeg je plugins toe voor bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie en gebruik widgets om de indeling van je WordPress website te veranderen.

Thema’s voor je WordPress website

Aan de hand van beschikbare thema’s - die je op internet kunt vinden - bepaal je zelf hoe je WordPress website eruit komt te zien. Bijkomend voordeel is dat de meeste thema’s zich automatisch aanpassen aan een tablet en smartphone. Zo is je eigen website op elk apparaat perfect zichtbaar.

WordPress-plugins

Doordat er door de WordPress community actief wordt ontwikkeld, zijn er duizenden plugins te beschikbaar voor je website, variërend van webformulieren tot en met social media integratie. Je voegt deze naar eigen wens toe via het gebruikersgedeelte van WordPress.

Actieve Wordpress community

Wereldwijd maken er miljoenen mensen gebruik van WordPress voor hun website. Hierdoor wordt er door de WordPress community veel ontwikkeld en biedt deze ook hulp waar nodig. WordPress heeft bijvoorbeeld een supportwebsite waar gebruikers elkaar helpen en je je vragen kunt stellen.

WordPress hosting in 3 stappen

Je wilt je eigen website bouwen en hebt gekozen voor het gebruiksgemak van WordPress. In 3 stappen kun je beginnen met het bouwen van je website.

 1. Selecteer je WordPress hosting pakket
  Selecteer je gewenste WordPress hosting pakket. Maak je een kleine website en verwacht je weinig bezoekers, dan heb je aan een Webhosting-S pakket voldoende. Heb je een grote website met veel bezoekers dan is het Webhosting-L pakket voor jou de beste optie.
 2. Registreer je domeinnaam
  Controleer of je domeinnaam nog beschikbaar is en registreer deze. Zo is je website voor iedereen op internet bereikbaar.
 3. Installeer WordPress
  Installeer WordPress eenvoudig via het Plesk control panel op je WordPress hosting pakket. Vervolgens kies je je gewenste thema’s en kun je beginnen met het bouwen van je website.

Producten bij WordPress

 • Anti-Spam

  De Premium Anti-Spam Service (PASS) is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing.
  Vanaf
  € 2,50 per maand Meer informatie
 • Domeinnamen

  Registreer nu eenvoudig je eigen unieke domeinnaam. We leveren meer dan 500 verschillende extensies, zoals .NL, COM, .EU, .SHOP.
  Vanaf
  € 8,00 per jaar Meer informatie
 • Private Hosting

  Profiteer van een eigen hosting server die alleen door jou wordt gebruikt. Hierdoor heb je geen last van andere gebruikers.
  Vanaf
  € 59,00 per maand Meer informatie
 • SSL-certificaten

  Beveilig de verbinding tussen jouw website en de klant met een SSL-certificaat. Zo kunnen jouw klantgegevens niet worden onderschept.
  Vanaf
  € 1,00 per maand Meer informatie

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners