Informatie over hosting

Gemakkelijk online
5/5 tevredenheid
7 dagen telefonische support
Al 20 jaar vertrouwd

Email only

Met E-mail Only van VDX heb je altijd en overal de beschikking over je e-mail via je mobiel en tablet of Outlook.
Email only

Webhosting

Met webhosting beschik je naast e-mail ook over ruimte om je website te hosten. Bekijk ons aanbod met uitmuntende prestaties.
Hosting

Private hosting

Wil je meer resources gebruiken of specifieke aanpassingen aan je hostingomgeving, dan is Private Hosting de oplossing.
Private hosting

Welkomstactie: nu de eerste drie maanden gratis hosting!

Betrouwbare hosting, dat is wat u krijgt als u uw e-mail, website, webapplicatie of webshop bij VDX laat hosten. Dat het 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor u en uw klanten is geen wens, maar een eis. Om dit waar te maken biedt VDX de 3 verschillende hostingoplossingen E-mail Only, Webhosting en Private Hosting Servers. Ieder voor zijn eigen specifieke doeleinden, maar allemaal gehost op ons stabiele platform dat gebruik maakt van redundantie, uitmuntende prestaties kent door gebruik van een high-end omgeving en waar uw website, webshop en webapplicatie suppersnel zullen laden door gebruik van Solid State Drives (SSD). Mocht er toch wat gebeuren of heeft u hulp nodig bij een instelling, dan zit onze supportmedewerkers 7 dagen per week klaar om u van prefessionele en persoonlijke support te voorzien.

E-mail Only

Met E-mail Only in combinatie met een domeinnaam, maakt u uw eigen persoonlijke e-mailadressen voor al uw collega’s en familieleden.U kunt altijd en overal e-mail ontvangen en versturen via uw mobiele telefoon, tablet, en Outlook. Maar u kunt ook altijd uw e-mail lezen en versturen via onze webmailapplicatie, waar ook ter wereld op iedere computer met internet. E-mail Only beschikt over een Anti-spam en Anti-virus filter, zodat u altijd veilig e-mail kunt versturen en ontvangen. E-mail Only is er vanaf € 3,00 per maand. Meer informatie over E-mail Only.

 

Webhosting

Met Webhosting van VDX huurt u een ruimte op een server die verbonden is met het internet. VDX beheert deze servers zodat u er geen omkijken naar hebt. Onze webhostingpakketten bieden een perfecte ondersteuning voor zowel WordPress, Joomla! als Drupal. Daarnaast beschikt u ook over een persoonlijk e-mailadres. De webhostingpakketten bieden veel ruimte om grote hoeveelheden e-mail te versturen en op te slaan. U kunt uw e-mailaccount overal en altijd beheren via webmail. Daarnaast zijn alle webhostingpakketten standaard voorzien van anti-spam en anti-virus filters. Door onze Brute Force detectie, is het voor hackers nagenoeg niet meer mogelijk om wachtwoorden te achterhalen. Het gebruik van Patchman zorgt voor actieve monitoring op kwetsbaarheden in populaire software pakketten zoals WordPress, Joomla! etc. Zo krijgt u pro-actieve meldingen om uw website veilig te houden. Webhosting is er vanaf € 5,00 per maand. Meer informatie over Webhosting.

 

Private Hosting Server

Een webhosting-pakket staat op een server die u deelt met andere klanten. Dit kan de prestaties van uw webhosting-pakket negatief beïnvloeden wanneer één van de andere klanten de server overbelast. Wilt u geen last hebben van andere gebruikers, meer resources gebruiken, een grotere hoeveelheid bezoekers op uw website toelaten of specifieke aanpassingen aan de server laten uitvoeren, dan is Private Hosting de oplossing voor u. U heeft alle vrijheid binnen het Plesk control panel, maar u hoeft u niet te bekommeren over updates en veiligheid. Private Hosting Servers zijn er vanaf € 59,00 per maand. Meer informatie over Private Hosting Servers.

Wij staan klaar om u te helpen

Ma t/m vr: 09:00 – 21:00 en in het weekend 11:00 – 13:00

Heeft u een vraag en staat het antwoord niet in onze FAQ?
Neem dan contact op met onze helpdesk. We staan altijd voor u klaar, ook in het weekend.

Raadpleeg onze FAQ
helpdesk@vdx.nl
Bel ons op 088 007 4900