Je eigen website online met een betrouwbaar hostingpakket
Webhosting

Uw eigen website online
vanaf € 5,- p/mnd

Webhosting

Nadat u een eigen website hebt gemaakt of laten bouwen, wilt u deze uiteraard snel online zetten. Hiervoor heeft u ruimte op een server nodig die met het internet is verbonden. We noemen dit webhosting. Wij zorgen voor het onderhoud en beheer van de server, zodat u hier geen omkijken naar hebt en u zich volledig kunt concentreren op uw eigen website.

 • Uw website laadt supersnel doordat we gebruikmaken van SSD-schijven;
 • Maximale bereikbaarheid van uw website door redundante infrastructuur;
 • 7 dagen per week professionele en persoonlijke ondersteuning;
 • Altijd een passende webhostingoplossing beschikbaar.
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu
  Webhosting - S Webhosting - M Webhosting - L
 

Van € 5,- p/mnd
Voor € 0,- p/mnd*

Van € 10,- p/mnd
Voor € 0,- p/mnd*

Van € 15,- p/mnd
Voor € 0,- p/mnd*

Schijfruimte (SSD)
10 GB
50 GB
100 GB
Dataverkeer
onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
Databases
2
10
100
E-mailboxen
10
50
100
Anti-spam/Anti-virus
standaard
standaard
standaard
Wordpress
 
 
 
Joomla CMS
 
 
 
Drupal
 
 
 

* De eerste 3 maanden gratis. Hierna geldt het reguliere tarief.

 

Voor ieder type website een geschikt webhostingpakket

Bent u opzoek naar betrouwbare, complete en veilige webhosting? VDX heeft voor ieder type website een passende webhostingoplossing. Of dit nu een eigen blog, grote webshop of bijvoorbeeld een informatieve website is.

Met onze webhosting ontvangt u voldoende schijfruimte, e-mailboxen en onbeperkt dataverkeer. En dat alles voor een scherpe prijs.

Voldoende schijfruimte

De schijfruimte binnen onze webhostingpakketten variëren van 10 GB t/m 100 GB. Dat is meer dan genoeg voor het hosten van uw website, webshop of blog. Met 10 GB zet u bijvoorbeeld meer dan 10.000 pagina’s met afbeeldingen online. Verder maken we gebruik van SSD-schijven waardoor u eigen website supersnel laadt.

Uw eigen e-mailadres

Bij elk webhostingpakket krijgt u genoeg e-mailboxen en kunt u per e-mailbox een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken. Uiteraard inclusief anti-spam en antivirus filtering. En via onze webmail kunt u altijd en overal bij uw e-mail. Wel zo handig.

Onbeperkt dataverkeer

Of uw eigen website nu veel of weinig bezoekers trekt, over het dataverkeer hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij onze webhosting krijgt u namelijk onbeperkt dataverkeer en hoeft u niet bang te zijn voor een factuur achteraf.

Linux of Windows webhosting

De meeste websites kunnen volstaan met een Linux webhostingpakket. Maakt u echter gebruik van scripttalen als ASP.net, ASP of een MSSQL-database, dan is Windows webhosting beter geschikt voor u.

Uw eigen website maken

Als u geen technische achtergrond heeft of u wilt in een handomdraai een website maken, dan biedt software als WordPress, Joomla!, Drupal of onze Presence Builder uitkomst. Dit zijn zogenaamde content management systemen (CMS) waarmee u op eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze een website kunt bouwen zonder over programmeerkennis te hoeven beschikken. Met de standaard meegeleverde Presence Builder is het creëren van een online visitekaartje of eenvoudige website ook een koud kunstje.

Onze webhostingpakketten ondersteunen standaard al deze softwarepakketten.

Veilige webhosting

De veiligheid van uw website en webhostingpakket is zeer belangrijk. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen om kwaadwillenden buiten de deur te houden. Door onze brute force detectie is het voor hackers nagenoeg niet mogelijk om wachtwoorden te achterhalen. Verder gebruiken we Patchman voor het actief monitoren van kwetsbaarheden in populaire softwarepakketten als WordPress, Drupal en Joomla!. Zodra we een kwetsbaarheid constateren, wordt deze direct door ons verholpen en informeren we u hierover.

SSL-certificaten

Natuurlijk wilt u de bezoekers van uw website een veilige omgeving bieden. Helemaal als ze gegevens op uw website achterlaten. Met SSL worden de gegevens van uw bezoekers onleesbaar gemaakt voor en beveiligd tegen kwaadwillenden. Daarnaast waardeert Google websites die goed zijn beveiligd met een hogere ranking in de zoekresultaten.

Plesk

Plesk is een web-based controlpanel waarmee u op eenvoudige, veilige en gebruiksvriendelijke manier uw domeinnaam en hostingpakket online kunt beheren. Wij gebruiken altijd de meest recente Plesk versie. We lichten de belangrijkste mogelijkheden toe.

Geüpdatete logbrowser

In Plesk beschikt u over een verbeterde logbrowser waarmee u willekeurige logbestanden vanuit uw hostingaccount kunt uitlezen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een eigen framework als Yii of Symfony wilt gebruiken.

De nieuwe logbrowser kunt u real-time laten updaten zodat u eventuele fouten in uw website snel kunt opsporen.

Git support

Plesk heeft een integratie met Git, het meest populaire broncode versiebeheersysteem ter wereld. Hierdoor wordt het nog makkelijker om uw website live te zetten.

Mobile proof

De Plesk interface is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Op deze manier kunt u uw website beheren waar en wanneer u maar wilt. Zo bent u flexibeler dan ooit tevoren en kunt u snel op bepaalde situaties inspringen.

WordPress Toolkit 2.0

De WordPress Toolkit was al beschikbaar in Plesk, maar met Plesk wordt versie 2.0 gelanceerd. De toegevoegde features zijn gericht op de webprofessional en maakt het mogelijk om een staging-omgeving van een WordPress-installatie te creëren. Wijzigingen zijn vervolgens eenvoudig te synchroniseren naar de live-versie.

Verder beschikt u ook over de optie om eenvoudig uw WordPress-installatie te migreren naar uw hostingaccount, mocht u deze elders hosten, en is het opsporen van problemen binnen WordPress een fluitje van een cent geworden dankzij de nieuwe debugging-opties.

Producten bij webhosting

 • Domeinnamen

  Registreer nu eenvoudig je eigen unieke domeinnaam. We leveren meer dan 300 verschillende extensies, zoals .NL, COM, .EU, .SHOP.
  Vanaf
  € 8,- per jaar Meer informatie
 • SSL certificaten

  Beveilig de verbinding tussen jouw website en de klant met een SSL certificaat. Zo kunnen jouw klantgegevens niet worden onderschept.
  Vanaf
  € 1,00 per maand Meer informatie
 • Premium Spamfilter

  Is het standaard antispam filter niet voldoende? Stap dan over op onze Premium Anti-Spam Service (PASS).
  Vanaf
  € 2,50 per maand Meer informatie

 

VDX werkt samen met leveranciers als Spam Experts, Microsoft, SIDN, Patchman, Plesk en Comodo

VDX werkt met veel succes samen met deze partners