Je eigen website online met een betrouwbaar hostingpakket
Webhosting
Je eigen website online
vanaf € 5,- p/mnd

Webhosting

Nadat je een eigen website hebt gemaakt of laten bouwen, wil je deze uiteraard snel online zetten. Hiervoor heb je ruimte op een server nodig die met het internet is verbonden. We noemen dit webhosting. Wij zorgen voor het onderhoud en beheer van de server, zodat je hier geen omkijken naar hebt en je je volledig kunt concentreren op je eigen website.

 • Je website laadt supersnel doordat we gebruikmaken van SSD-schijven;
 • Maximale bereikbaarheid van je website door redundante infrastructuur;
 • 7 dagen per week professionele en persoonlijke ondersteuning;
 • Altijd een passende webhostingoplossing beschikbaar.
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu
  Webhosting-S Webhosting-M Webhosting-L
  Voor € 5,00 p/mnd Voor € 10,00 p/mnd Voor € 15,00 p/mnd
Schijfruimte (SSD)
10 GB
50 GB
100 GB
Dataverkeer
onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
Databases
2
10
100
E-mailboxen
10
50
100
Antispam/Antivirus
standaard
standaard
standaard
wordpress
ondersteunt WordPress
ondersteunt WordPress
ondersteunt WordPress
Joomla CMS
ondersteunt Joomla!
ondersteunt Joomla!
ondersteunt Joomla!
drupal
ondersteunt Drupal
ondersteunt Drupal
ondersteunt Drupal

 

Voor ieder type website een geschikte webhosting

Ben je opzoek naar betrouwbare, complete en veilige webhosting? VDX heeft voor ieder type website een passende webhostingoplossing. Of dit nu een eigen blog, grote webshop of bijvoorbeeld een informatieve website is.

Met onze webhosting ontvang je voldoende schijfruimte, e-mailboxen en onbeperkt dataverkeer. En dat alles voor een scherpe prijs.

Voldoende schijfruimte

De schijfruimte binnen onze webhostingpakketten variëren van 10 GB t/m 100 GB. Dat is meer dan genoeg voor het hosten van je website, webshop of blog. Met 10 GB zet je bijvoorbeeld meer dan 10.000 pagina’s met afbeeldingen online. Verder maken we gebruik van SSD-schijven waardoor je eigen website supersnel laadt.

Je eigen e-mailadres

Bij elk webhostingpakket krijg je genoeg e-mailboxen en kun je per e-mailbox een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken. Uiteraard inclusief anti-spam en antivirus filtering. En via onze webmail kun je altijd en overal bij je e-mail. Wel zo handig.

Bekijk ons E-mail only pakket om te weten wat er nog meer in zit.

Onbeperkt dataverkeer

Of je eigen website nu veel of weinig bezoekers trekt, over het dataverkeer hoef je je geen zorgen te maken. Bij onze webhosting krijg je namelijk onbeperkt dataverkeer en hoef je niet bang te zijn voor een factuur achteraf.

Linux of Windows webhosting

De meeste websites kunnen volstaan met een Linux webhostingpakket. Maak je echter gebruik van scripttalen als ASP.net, ASP of een MSSQL-database, dan is Windows webhosting beter geschikt voor je.

Je eigen website maken

Als je geen technische achtergrond hebt of je wilt in een handomdraai een website maken, dan biedt software als WordPress, Joomla! en Drupal uitkomst. Dit zijn zogenaamde content management systemen (CMS) waarmee je op eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze een website kunt bouwen zonder over programmeerkennis te hoeven beschikken.

Onze webhostingpakketten ondersteunen het gebruik van deze CMS’en.

Veilige webhosting

De veiligheid van je website en webhostingpakket is zeer belangrijk. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen om kwaadwillenden buiten de deur te houden. Door onze brute force detectie is het voor hackers nagenoeg niet mogelijk om wachtwoorden te achterhalen. Verder gebruiken we Patchman voor het actief monitoren van kwetsbaarheden in populaire softwarepakketten als WordPress, Drupal en Joomla!. Zodra we een kwetsbaarheid constateren, wordt deze direct door ons verholpen en informeren we je hierover.

SSL-certificaten

Natuurlijk wil je de bezoekers van je website een veilige omgeving bieden. Helemaal als ze gegevens op je website achterlaten. Met SSL worden de gegevens van je bezoekers onleesbaar gemaakt voor en beveiligd tegen kwaadwillenden. Daarnaast waardeert Google websites die goed zijn beveiligd met een hogere ranking in de zoekresultaten.

Plesk Onyx

Plesk Onyx is een web-based controlpanel waarmee je op eenvoudige, veilige en gebruiksvriendelijke manier je domeinnaam en hostingpakket online kunt beheren. Plesk Onyx is de meest recente versie en biedt je tal van nieuwe mogelijkheden. We lichten de belangrijkste toe.

Geüpdatete logbrowser

In Plesk Onyx beschik je over een verbeterde logbrowser waarmee je willekeurige logbestanden vanuit je hostingaccount kunt uitlezen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een eigen framework als Yii of Symfony wilt gebruiken.

De nieuwe logbrowser kun je real-time laten updaten zodat je eventuele fouten in je website snel kunt opsporen.

Git support

Plesk Onyx heeft een integratie met Git, het meest populaire broncode versiebeheersysteem ter wereld. Hierdoor wordt het nog makkelijker om je website live te zetten.

Mobile proof

De Plesk Onyx interface is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Op deze manier kun je je website beheren waar en wanneer je maar wilt. Zo ben je flexibeler dan ooit tevoren en kun je snel op bepaalde situaties inspringen.

WordPress Toolkit 2.0

De WordPress Toolkit was al beschikbaar in Plesk, maar met Plesk Onyx wordt versie 2.0 gelanceerd. De toegevoegde features zijn gericht op de webprofessional en maakt het mogelijk om een staging-omgeving van een WordPress-installatie te creëren. Wijzigingen zijn vervolgens eenvoudig te synchroniseren naar de live-versie.

Verder beschik je ook over de optie om eenvoudig je WordPress-installatie te migreren naar je hostingaccount mocht je deze elders hosten en is het opsporen van problemen binnen WordPress een fluitje van een cent geworden dankzij de nieuwe debugging-opties.

Producten bij webhosting

 • Domeinnamen

  Registreer nu eenvoudig je eigen unieke domeinnaam. We leveren meer dan 300 verschillende extensies, zoals .NL, COM, .EU, .SHOP.
  Vanaf
  € 8,- per jaar Meer informatie
 • SSL certificaten

  Beveilig de verbinding tussen jouw website en de klant met een SSL certificaat. Zo kunnen jouw klantgegevens niet worden onderschept.
  Vanaf
  € 1,00 per maand Meer informatie
 • Premium Anti Spam Service

  Is het standaard antispam filter niet voldoende? Stap dan over op onze Premium Antispam Service.
  Vanaf
  € 2,50 per maand Meer informatie
 • GoMobi

  Wil je naast je gewone website ook een website die geoptimaliseerd is voor de mobiel? Dan is GoMobi de oplossing.
  Vanaf
  € 5,95 per maand Meer informatie

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners