Drupal hosting

Drupal is een zeer krachtig, gratis open source content management systeem (CMS) waarmee je zeer uitgebreide websites maakt. Drupal is geschikt voor het bouwen en beheren van websites, webshops en intranetten en wordt door bedrijven als Philips, De Telegraaf en RTL Nieuws gebruikt. Drupal biedt een legio aan modules, waarmee eenvoudig functionaliteiten aan je website kunt toevoegen.

Onze webhosting en private hosting server pakketten zijn geoptimaliseerd voor Drupal hosting. Verder zijn alle webhosting pakketten voorzien van Patchman, waardoor je altijd proactief op de hoogte wordt gehouden van de meest recente software updates. Hierdoor is jouw Drupal website altijd veilig.

 • Supersnelle laadtijd van je Drupal website door gebruik van SSD-schijven;
 • Maximale beschikbaarheid van je Drupal website door redundant platform;
 •  Uitmuntende prestaties door high-end hosting platform;
 • 7 dagen per week professionele en persoonlijke ondersteuning.
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu
  Webhosting-S Webhosting-M Webhosting-L
  Voor € 5,00 p/mnd Voor € 10,00 p/mnd Voor € 15,00 p/mnd
Schijfruimte (SSD)
10 GB
50 GB
100 GB
Dataverkeer
onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
Databases
2
10
100
E-mailboxen
10
50
100
Antispam/Antivirus
standaard
standaard
standaard
ondersteunt Drupal
ondersteunt Drupal
ondersteunt Drupal

 

Stabiel Drupal hosting platform

Onze hosting pakketten zorgen ervoor dat je Drupal website supersnel en stabiel is. Ons high-end platform, waar we de Drupal websites op hosten, is voorzien van SSD-schijven en slimme technieken voor efficiënte opslag. Dit levert een geweldige gebruikerservaring op en draagt bij aan een hogere ranking in de zoekresultaten van Google.

Actieve Drupal community

Wereldwijd werken er vele ontwikkelaars aan Drupal, waardoor er geregeld nieuwe versies worden gelanceerd en er duizenden modules beschikbaar zijn. De vele (gratis) templates en modules zorgen dat je snel een uitgebreide en professionele website kunt maken.

Makkelijk te installeren

Via het Plesk control panel installeer je Drupal eenvoudig op je Drupal hosting pakket. Vervolgens upload of bouw je de website in Drupal en publiceer je deze als alles klaar is.

Drupal hosting in 3 stappen

Je wilt je eigen website bouwen en hebt gekozen voor het gebruiksgemak van Drupal. In 3 stappen kun je beginnen met het bouwen van je website.

 1. Selecteer je Drupal hosting pakket
  Selecteer hierboven het gewenste Drupal hosting pakket, dat het beste bij je Drupal website past. Maak je een kleine Drupal website en verwacht je weinig bezoekers, dan heb je aan een Webhosting-S voldoende. Ga je een grote Drupal website bouwen of verwacht je veel bezoekers? Dan is het pakket Webhosting-L voor jou de beste optie.
 2. Registreer je domeinnaam
  Controleer of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer deze. Zo is jouw website voor iedereen bereikbaar. Heb je al een domeinnaam, dan kun je deze eenvoudig verhuizen naar VDX.
 3. Installeer Drupal
  Installeer Drupal via je Plesk control panel op je Drupal hosting pakket. Vervolgens upload of bouw je jouw website in Drupal en publiceer je deze als alles klaar is!

Producten bij Drupal

 • Anti-Spam

  De Premium Anti-Spam Service (PASS) is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing.
  Vanaf
  € 2,50 per maand Meer informatie
 • Domeinnamen

  Registreer nu eenvoudig je eigen unieke domeinnaam. We leveren meer dan 500 verschillende extensies, zoals .NL, COM, .EU, .SHOP.
  Vanaf
  € 8,00 per jaar Meer informatie
 • Private Hosting

  Profiteer van een eigen hosting server die alleen door jou wordt gebruikt. Hierdoor heb je geen last van andere gebruikers.
  Vanaf
  € 59,00 per maand Meer informatie
 • SSL-certificaten

  Beveilig de verbinding tussen jouw website en de klant met een SSL-certificaat. Zo kunnen jouw klantgegevens niet worden onderschept.
  Vanaf
  € 1,00 per maand Meer informatie

 

VDX werkt samen met klanten als Mobistar, ING, Microsoft, Oce, Neckerman en NRC

VDX werkt met veel succes samen met deze partners