Drupal hosting

Drupal is een zeer krachtig, gratis open source content management systeem (CMS) waarmee u zeer uitgebreide websites maakt. Drupal is geschikt voor het bouwen en beheren van websites, webshops en intranetten en wordt door bedrijven als Philips, De Telegraaf en RTL Nieuws gebruikt. Drupal biedt een legio aan modules, waarmee u eenvoudig functionaliteiten aan uw website kunt toevoegen.

Onze webhosting en private hosting server pakketten zijn geoptimaliseerd voor Drupal hosting. Verder zijn alle webhosting pakketten voorzien van Patchman, waardoor u altijd proactief op de hoogte wordt gehouden van de meest recente software updates. Hierdoor is uw Drupal website altijd veilig.

 • Supersnelle laadtijd van uw Drupal website door gebruik van SSD-schijven;
 • Maximale beschikbaarheid van uw Drupal website door redundant platform;
 •  Uitmuntende prestaties door high-end hosting platform;
 • 7 dagen per week professionele en persoonlijke ondersteuning.
  Bestel nu Bestel nu Bestel nu
  Webhosting - S Webhosting - M Webhosting - L
  Voor € 5,00 p/mnd Voor € 10,00 p/mnd Voor € 15,00 p/mnd
Schijfruimte (SSD)
10 GB
50 GB
100 GB
Dataverkeer
onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
Databases
2
10
100
E-mailboxen
10
50
100
Antispam/Antivirus
 
 
 
 
 
 

 

Stabiel Drupal hosting platform

Onze hosting pakketten zorgen ervoor dat u Drupal website supersnel en stabiel is. Ons high-end platform, waar we de Drupal websites op hosten, is voorzien van SSD-schijven en slimme technieken voor efficiënte opslag. Dit levert een geweldige gebruikerservaring op en draagt bij aan een hogere ranking in de zoekresultaten van Google.

Actieve Drupal community

Wereldwijd werken er vele ontwikkelaars aan Drupal, waardoor er geregeld nieuwe versies worden gelanceerd en er duizenden modules beschikbaar zijn. De vele (gratis) templates en modules zorgen dat u snel een uitgebreide en professionele website kunt maken.

Makkelijk te installeren

Via het Plesk control panel installeert u Drupal eenvoudig op uw Drupal hosting pakket. Vervolgens upload of bouwt u de website in Drupal en publiceert u deze als alles klaar is.

Drupal hosting in 3 stappen

U wilt uw eigen website bouwen en hebt gekozen voor het gebruiksgemak van Drupal. In 3 stappen kunt u beginnen met het bouwen van uw website.

 1. Selecteer uw Drupal hosting pakket
  Selecteer hierboven het gewenste Drupal hosting pakket, dat het beste bij uw Drupal website past. Maakt u een kleine Drupal website en verwacht u weinig bezoekers, dan heeft u aan een Webhosting - S voldoende. Gaat u een grote Drupal website bouwen of verwacht u veel bezoekers? Dan is het pakket Webhosting - L voor u de beste optie.
 2. Registreer uw domeinnaam
  Controleer of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer deze. Zo is uw website voor iedereen bereikbaar. Heeft u al een domeinnaam, dan kunt u deze eenvoudig verhuizen naar VDX.
 3. Installeer Drupal
  Installeer Drupal via uw Plesk control panel op uw Drupal hosting pakket. Vervolgens upload of bouwt u de website in Drupal en publiceert u deze als alles klaar is!

Producten bij Drupal

 • Premium Spamfilter

  Het Premium Anti-Spam Service (PASS) is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing.
  Vanaf
  € 2,50 per maand Meer informatie
 • Domeinnamen

  Registreer nu eenvoudig uw eigen unieke domeinnaam. We leveren meer dan 500 verschillende extensies, zoals .NL, COM, .EU, .SHOP.
  Vanaf
  € 8,00 per jaar Meer informatie
 • Private Hosting

  Profiteer van een eigen hosting server die alleen door u wordt gebruikt. Hierdoor heeft u geen last van andere gebruikers.
  Vanaf
  € 59,00 per maand Meer informatie
 • SSL-certificaten

  Beveilig de verbinding tussen uw website en de klant met een SSL-certificaat. Zo kunnen uw klantgegevens niet worden onderschept.
  Vanaf
  € 1,00 per maand Meer informatie

 

VDX werkt samen met leveranciers als Spam Experts, Microsoft, SIDN, Patchman, Plesk en Comodo

VDX werkt met veel succes samen met deze partners