Welke soorten menu's kan ik gebruiken in WordPress?

Een goede navigatie van uw website is erg belangrijk. U kunt binnen WordPress dan ook gebruik maken van meerdere soorten menu's. Op deze pagina leggen wij u uit welke soorten menu's er zijn.

Primair menu

Een primair menu is feitelijk uw hoofdmenu of hoofdnavigatie van uw website. Hierin staan dus de belangrijkste onderdelen van uw site benoemd. 

 

Footer menu

Het footermenu wordt onderaan uw website geplaatst. In het footermenu staat in de meeste gevallen een korte samenvatting van uw belangrijkste informatie en wordt meestal op alle pagina's van uw website gepubliceerd, net als uw header. Informatie die meestal in een footer wordt opgenomen zijn: 

 

- Een opsomming van belangrijke links

- Adresgegevens

- Copyright gegevens

 

 

Secundair menu

Een secundair is een menu dat feitelijk net iets minder belangrijk is dan het primaire menu. Het secundaire menu is vooral handig als u veel items in uw hoofdmenu heeft staan. Het secundaire menu komt als u deze in gebruik heeft boven het primaire menu te staan, vaak uitgelijnd aan de linker- of rechterkant van uw website. In een secundair menu komen meestal menuopties te staan als: over ons, een blog of de privacy policy. 


Bijkomend voordeel van het werken met een secundair menu, is dat op deze manier de navigatie van uw website overzichtelijk blijft. 

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •