Webhosting 

De layout van mijn controlpanel is veranderd, wat is er aan de hand (plesk 12.5)?

Onlangs zijn onze controlpanels geupgrade naar de nieuwste versie van Plesk, namelijk 12.5.  Daarbij zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd in het controlpanel en zal het voornamelijk visueel anders ogen. Hieronder vind je een overzicht van de voornaamste wijzigingen.

  1. Wanneer je nu inlogt zal je direct onder de domeinnaam alle opties terugvinden, voorheen diende je deze eerst echt "uit te klappen" voordat je de opties te zien kreeg.De layout van mijn controlpanel is veranderd, wat is er aan de hand (plesk 12.5)?
  2. De tabbladen Mail, Applications, Statistics etc, die je voorheen bovenaan de pagina terug vond zijn nu links in het menu beschikbaar.De layout van mijn controlpanel is veranderd, wat is er aan de hand (plesk 12.5)?
  3. De optie die voorheen "Web Server Settings" heette is nu hernoemd naar "Apache & nginx Settings" De layout van mijn controlpanel is veranderd, wat is er aan de hand (plesk 12.5)?
  4. Er is een nieuwe optie toegevoegd, namelijk Outgoing Mail Control: Hiermee zal de mailserver in de gaten houden dat er niet verdacht veel mails worden verstuurd per e-mailadres, per domein en per subscription. De limieten zijn nu als volgt:

per e-mailadres: 100 per uur

per domein: 1000 per uur

per hostingpakket (subscription): 1000 per uur

Om je huidige waardes af te lezen kijk dan op het gerelateerde FAQ artikel onder aan deze pagina:

"Waar kan ik zien hoeveel mails ik reeds heb verstuurd en waar het limiet op staat ingesteld?"

Je kan de limieten zelf ook aanpassen (binnen de limieten die wij hebben ingesteld) Dit kan bij de optie Limit Outgoing Messages.De layout van mijn controlpanel is veranderd, wat is er aan de hand (plesk 12.5)?

Kijk voor meer informatie omtrent de Outgoing Mail Control ook bij de hieronder gesuggereerde artikelen.