Migratie 

Wijzigen mijn tarieven na de migratie naar VDX?

Bij de migratie naar VDX gaan wij kijken naar wat u nu afneemt en met welke specificaties. Aan de hand hiervan gaan wij uw huidige pakket overzetten naar een vergelijkbaar pakket bij VDX. 

Het kan betekenen dat er op basis van de vergelijking een pakket van toepassing is dat duurder is dan wat u nu betaalt. In dat geval gaat de prijswijziging pas in aan het einde van de lopende contractperiode. We nemen namelijk de contractdata over van uw huidige hostingpartij, zodat u ook in de toekomst rond dezelfde datum wordt gefactureerd.

Uiteraard proberen we een prijswijziging te voorkomen en zoveel mogelijk te beperken, maar helemaal ontkomen we hier helaas niet aan. 

Voor de domeinregistraties gaat u de prijzen van VDX betalen.

Voor de meest voorkomende domeinnaam extensies gelden bij VDX de volgende prijzen:

.nl €    8,00
.com € 20,00
.be € 17,00
.eu € 20,00


Na de migratie kunt de tarieven op het klantportaal: mijn.vdx.nl terugvinden

Mocht u naar aanleiding van de migratie en de bijbehorende prijsverhoging de diensten willen beëindigen, dan kunt u dit via onderstaande e-maillink aan ons kenbaar maken.

Klik hier

Indien u contact met ons wilt opnemen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 19.00 uur (per e-mail tot 21.00 uur) en in het weekend zijn wij bereikbaar van 11.00 tot 13.00 uur. 

Klik hier voor alle contactgegevens.

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •    
  •