Dootall Migratie 

Hoe en waar werk ik met de portalen van VDX (vergeleken met Syncer, Dootall)

Als oud klant van Dootall zal je het klantportaal (Syncer) van Dootall gewend zijn. Met de overgang naar VDX zal ook dit portaal komen te vervallen en ga je gebruik maken van de nieuwe portalen van VDX.

Bij Dootall had je 1 portaal waar zowel bestellingen, administratieve zaken, technische zaken en reseller zaken beheerd konden worden. Bij VDX zal je hiervoor in de plaats voornamelijk je beheer doen via https://mijn.vdx.nl/  waarvandaan je ook weer kan doorgaan naar onze overige portalen, namelijk:

 

Veruit het meeste zal je via https://mijn.vdx.nl/ kunnen beheren en / of kan je via https://mijn.vdx.nl/ bereiken. Je zal van ons reeds een e-mail hebben ontvangen met een link om je klanthandle en wachtwoord op te vragen bij VDX om in te kunnen loggen op onze portalen. Een gedetailleerde beschrijving hoe je inlogt op https://mijn.vdx.nl/ vind je ook terug in het volgende FAQ artikel:

https://vdx.nl/faq/administratie/hoe-log-ik-in-op-het-online-klantenportaal

Als je een reseller bent, zal je juist het meeste doen vanuit het resellerportaal op https://reseller.vdx.nl

Hoe je daar inlogt en meer informatie omtrent het resellerportaal zal je terugvinden in ons FAQ: https://www.vdx.nl/faq/resellers/

Het grootste verschil zal zijn dat je technische zaken zoals het beheren van e-mailadressen en webhosting instellingen niet direct in het klantportaal doet, maar dat je daarvoor inlogt op het Plesk controlpanel van je hostingpakket, ook dit kan makkelijk vanuit https://mijn.vdx.nl/. Het volgende FAQ artikel beschrijft hoe je inlogt op het Plesk controlpanel van je hostingpakket:

https://vdx.nl/faq/webhosting/hoe-log-ik-in-op-het-odin-plesk-controlepaneel-van-mijn-hostingpakket

Voor meer FAQ artikelen betreffende de migratie van Dootall naar VDX kan je kijken op:

https://vdx.nl/faq/dootall-migratie/