Dootall Migratie 

Hoe en waar werk ik met de portalen van VDX? (vergeleken met Syncer, Dootall)

Als oud klant van Dootall zul je het klantportaal (Syncer) van Dootall gewend zijn. Met de overgang naar VDX komt ook dit portaal te vervallen en ga je gebruik maken van de nieuwe portalen van VDX.

Bij Dootall had je 1 portaal waar zowel bestellingen, administratieve zaken, technische zaken als reseller zaken beheerd konden worden. Bij VDX doe je hiervoor in de plaats voornamelijk het beheer via https://mijn.vdx.nl/  waarvandaan je ook weer kan doorlinken naar onze overige portalen, namelijk:

 

Veruit het meeste zul je via https://mijn.vdx.nl/ kunnen beheren en / of kan je via https://mijn.vdx.nl/ bereiken. Je zult van ons reeds een e-mail hebben ontvangen met een link om je klanthandle en wachtwoord op te vragen bij VDX om in te kunnen loggen op onze portalen. Een gedetailleerde beschrijving hoe je inlogt op https://mijn.vdx.nl/ vind je ook terug in het volgende FAQ-artikel:

https://vdx.nl/faq/administratie/hoe-log-ik-in-op-het-online-klantenportaal

Als je een reseller bent, zul je juist het meeste doen vanuit het resellerportaal op https://reseller.vdx.nl

Hoe je daar inlogt en meer informatie omtrent het resellerportaal vind je terug in ons FAQ: https://www.vdx.nl/faq/resellers/

Het grootste verschil zal zijn dat je technische zaken zoals het beheren van e-mailadressen en webhosting instellingen niet direct in het klantportaal doet, maar dat je daarvoor inlogt op het Plesk controlpanel van je hostingpakket, ook dit kan makkelijk vanuit https://mijn.vdx.nl/. Het volgende FAQ-artikel beschrijft hoe je inlogt op het Plesk controlpanel van je hostingpakket:

https://vdx.nl/faq/webhosting/hoe-log-ik-in-op-het-odin-plesk-controlepaneel-van-mijn-hostingpakket

Voor meer FAQ -artikelen betreffende de migratie van Dootall naar VDX kun je kijken op:

https://vdx.nl/faq/dootall-migratie/