Administratie 

Hoe log ik in op het online klantportaal?

U kunt inloggen op het online klantportaal via de volgende url: https://mijn.vdx.nl. Vul hier uw klanthandle en wachtwoord in om in te kunnen loggen.

Wanneer u het klanthandle en/of wachtwoord niet meer kan achterhalen voor het klantportaal van VDX: https://mijn.vdx.nl, dan zijn deze middels de volgende stappen te achterhalen:

Stap 1

Ga in de browser naar https://mijn.vdx.nl

 

Stap 2

Geef uw 'klanthandle' en bijhorende 'wachtwoord' op om in te loggen op het klantportaal. Mocht u het klanthandle en/of wachtwoord niet meer weten ga dan verder met stap 3.

 

Stap 3

Mocht u de inloggegevens niet meer weten klikt u onder het login scherm op 'Ik ben mijn wachtwoord kwijt of vergeten'

 

Stap 4

In het volgende scherm vult u het e-mailadres in die bij de administratie van VDX bekend is. Als het e-mailadres is ingevuld klikt u 'Verstuur'. (Het e-mailadres wat bij ons in de administratie bekend is, is doorgaans het adres waar wij de facturen heen sturen.)

 

Stap 5

U krijgt binnen 15 minuten een e-mailbericht van ons met uw klanthandle en een link om het wachtwoord te resetten. (Let op! De wachtwoord reset link zal slechts 1 uur geldig zijn.)

Hieronder kunt u voorbeeld van e-mailbericht terugvinden die u van ons krijgt:

 

Stap 6

Wanneer u het wachtwoord hebt gereset, kunt u vervolgens inloggen op https://mijn.vdx.nl met het toegezonden klanthandle en het wachtwoord wat u zojuist hebt ingesteld.

 


Gerelateerde producten

 
Linux Webhosting
Bestel een Linux webhostingpakket
Meer informatie over Linux webhosting
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL Certificaat
Meer informatie over SSL Certificaten
 
Office 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •