Administratie 

Hoe log ik in op het online klantportaal?

U kunt inloggen op het online klantportaal via de volgende url: https://mijn.vdx.nl. Vul hier uw klanthandle en wachtwoord in om in te kunnen loggen.

Wanneer u het klanthandle en/of wachtwoord niet meer kan achterhalen voor het klantportaal van VDX: https://mijn.vdx.nl, dan zijn deze middels de volgende stappen te achterhalen:

Stap 1

Ga in de browser naar https://mijn.vdx.nl

 

Stap 2

Geef uw 'klanthandle' en bijhorende 'wachtwoord' op om in te loggen op het klantportaal. Mocht u het klanthandle en/of wachtwoord niet meer weten ga dan verder met stap 3.

 

Stap 3

Mocht u de inloggegevens niet meer weten klikt u onder het login scherm op 'Ik ben mijn wachtwoord kwijt of vergeten'

 

Stap 4

In het volgende scherm vult u het e-mailadres in die bij de administratie van VDX bekend is. Als het e-mailadres is ingevuld klikt u 'Verstuur'. (Het e-mailadres wat bij ons in de administratie bekend is, is doorgaans het adres waar wij de facturen heen sturen.)

 

Stap 5

U krijgt binnen 15 minuten een e-mailbericht van ons met uw klanthandle en een link om het wachtwoord te resetten. (Let op! De wachtwoord reset link zal slechts 1 uur geldig zijn.)

Hieronder kunt u voorbeeld van e-mailbericht terugvinden die u van ons krijgt:

 

Stap 6

Wanneer u het wachtwoord hebt gereset, kunt u vervolgens inloggen op https://mijn.vdx.nl met het toegezonden klanthandle en het wachtwoord wat u zojuist hebt ingesteld.

 


Gerelateerde producten

 
Wordpress Webhosting
 
Microsoft 365
Bestel een Microsoft 365 pakket
Meer informatie over Microsoft 365
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL-Certificaat
Meer informatie over SSL-Certificaten

Gerelateerde F.A.Q. items

   
  •    
  •    
  •    
  •