Welkomstactie bij VDX: De eerste 3 maanden gratis

Welkomstactie bij VDX: De eerste 3 maanden gratis

Vorige week kondigde KPN aan de hosting-activiteiten van XS4ALL per 1 oktober 2021 te zullen stoppen. Een van Nederlands' oudste en bekendste providers vraagt haar klanten om voor die tijd hun websites te verhuizen.

Net als XS4ALL is VDX al zo'n 20 jaar de vertrouwde hosting partner voor tienduizenden klanten in Nederland. Klein begonnen, groot gegroeid. Met betrouwbare hosting, goede (telefonische) service en duidelijke pakketten blijven we ons inzetten voor particuliere en zakelijke klanten. Met een 4,8 op Trustpilot en een 4,7 op Webhosters.nl geven deze klanten al jaren aan hoe ze onze producten en diensten waarderen.

Om nieuwe klanten kennis te laten maken met VDX hebben we een kortingsactie opgezet: Bij de bestelling van al onze Webhostingpakketten, onze WordPress hosting en ons E-mail Only L pakket krijgt u de eerste 3 maanden gratis!

Bestel direct online of bel 088-074900 voor meer informatie.

Wij helpen u graag met de overstap

Sinds jaar en dag zijn wij telefonisch bereikbaar, 7 dagen per week. Wij helpen u graag met de installatie van uw hosting pakket of de overstap naar VDX.

Dedicated IP? Geen probleem

XS4ALL bood vroeger dedicated IP als extra service bij hosting. Dat bieden wij ook aan voor € 2,50 per maand. Heeft u interesse in een dedicated IP? Geef dit aan bij het bestellen van uw hosting pakket. Wij maken dit in orde, en nemen contact met u op zodra alles gereed is.